Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΤΕΛ Ν.ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους(στάσεις), ένθεν και ένθεν του δρόμου στο ύψος του κυκλικού κόμβου στην Αγία Αικατερίνη σταθμεύουν από χθες, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν.Χανίων – Ν. Ρεθύμνης Κρήτης.

Η πρωτοβουλία για την εξέλιξη αυτή ανήκει στον Σύλλογο Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, ενώ τις επόμενες ημέρες υπάρχει μέριμνα για να σταθμεύουν στο χώρο και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ N. Λασιθίου – Ν. Ηρακλείου.

Ο ορισμός των συγκεκριμένων σημείων επιβίβασης και αποβίβασης κρίθηκε απαραίτητος, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. Μέχρι πρότινος όφειλαν οι ταξιδιώτες με προορισμό τα Χανιά(από Θεσσαλονίκη και προς Θεσσαλονίκη), να πηγαίνουν πολλά χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στα PLAZA στον Κορινό και στην εθνική οδό στο ύψος του καταστήματος ROLLMAN.

«Οι στάσεις αυτές των λεωφορείων των ΚΤΕΛ, σε έναν αυτοκινητόδρομο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για όσους ταξίδευαν από την αφετηρία μέχρι τον προορισμό τους, αφού χάνονταν χρόνος και ταλαιπωρούνταν, ενώ όλοι έχουν δικαίωμα στη μετακίνηση τους με τα μαζικά μέσα μεταφοράς (από και προς την Κρήτη) και οι πολίτες που διαμένουν στην Κατερίνη και ευρύτερα στην περιφέρεια του νομού» τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» Κων/νος Μανιουδάκης, ο οποίος υποδέχτηκε χθες με το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργο Φουρδάμη το πρώτο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ν. Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα:

- ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 28210 93306 – 93052 ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ(ΔΕΜΑΤΑ)28210 97497
- ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310 595459
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» 23510 24084