Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γάμος με 7.000 σκουλαρίκια

Παντρεύτηκε φορώντας 7.000 μεταλλικά σκουλαρίκια, τα οποία κοσμούσαν ολόκληρο το πρόσωπό της. Κι αν για εσάς το θέαμα δεν είναι και τόσο κολακευτικό, ο σύζυγός της τη βρίσκει καταπληκτική (Pics
Σκέφτεστε να τρυπήσετε τα αυτιά σας αλλά φοβάστε ότι θα πονέσετε;
Πάρτε κουράγιο από τη συγκεκριμένη κοπέλα που δεν έχει ένα, αλλά 7.000 piercings. Αποφάσισε να παντρευτεί και πριν προλάβετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, ο άνδρας της δεν έχει κανένα σκουλαρίκι, τουλάχιστον σε εμφανές σημείο. Η Elaine Davidson κατέχει και παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς είναι η γυναίκα με τα περισσότερα piercings.
Η πρωτότυπη εμφάνιση της 42χρονης γυναίκας ολοκληρώθηκε από τα ροζ λουλούδια που στόλιζαν τα μαλλιά της. Μέσα στο άσπρο της νυφικό, μάλλον, ήταν χαρούμενη, αφού το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο από σκουλαρίκια, τα οποία δεν επέτρεπαν να καταλάβει κανείς τα συναισθήματα της.
Για τη συγκεκριμένη περίσταση, έβαψε με χρώματα το πρόσωπό της, κάνοντας περίτεχνα σχέδια με κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο. Στην εκκλησία την συνόδευσαν και δύο παράνυφες, ντυμένες με κομψά κόκκινα φορέματα.
Ο σύζυγός της, Douglas Watson, για την 35λεπτη τελετή φόρεσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι, γνωρίζοντας ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη σύζυγό του.
Η γεννημένη στη Βραζιλία, πρώην νοσοκόμα, έσπασε το ρεκόρ Guinness για πρώτη φορά το 2000, όταν οι υπεύθυνοι μέτρησαν στο σώμα της 462 piercings , από τα οποία τα 192 βρίσκονταν στο πρόσωπό της.
Η Elaine Davidson δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει βγάλει τα σκουλαρίκια από το σώμα της, τα οποία όπως υπολογίζει ζυγίζουν πάνω από τρία κιλά. Επιμένει ότι δεν υπάρχει καθόλου πόνος και ότι κάθε βράδυ κοιμάται με όλα αυτά να την βαραίνουν.

http://news247.gr/
Πάραυτα, το 2009 αποκάλυψε πως δεν της αρέσει και τόσο πολύ να τρυπά το σώμα της και να υποφέρει για χάρη της τέχνης της. ''Ήθελα να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ'', συμπληρώνει η ίδια.
Στην οικογένειά της δεν αρέσει καθόλου η συνήθεια της, αλλά το έχουν αποδεχτεί ως έναν παράξενο τρόπο ζωής. Η 42χρονη, στην προσωπική της ιστοσελίδα γράφει ότι της αρέσει να περπατά πάνω στη φωτιά και σε σπασμένα γυαλιά. Περνά τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας extreme σπορ και πηγαίνοντας θέατρο. Παρά την παράξενη εμφάνισή της, έχει υγιείς συνήθειες, καθώς δεν πίνει και δεν κάπνιζε ποτέ.