Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;;;


Στέλνω να εκφράσω την αγανάκτηση μου! Δεν μπορώ άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο! Που θα πάει αυτή η βαλίτσα????? Η κυβέρνηση μας λέει ότι ζητιανεύει και αγκομαχά να σώσει τη χώρα...
Μα πως???? Αφού μόνο μισθωτούς και συνταξιούχους πειράζουν μια ζωή! Δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο καιρό, θα κλεβόμαστε μεταξύ μας και θα δουλεύουμε μόνο για να πληρώνουμε φόρους και όχι για να επιβιώσουμε. Όλα τα νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουμε κόψει πάρα πολλά στη ζωή μας, στο σπίτι μας, στο φαγητό μας και στα παιδιά μας, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

Και αυτοί οι αδίστακτοι εξακολουθούν να μετακινούνται με πανάκριβα αυτοκίνητα που αγόρασαν με τα λεφτά του κάθε ταλαίπωρου και με τη βενζίνη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!
Να είστε σίγουροι, ότι με τα υπουργικά αυτοκίνητα που επαναλαμβάνω πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ πάνε και στα εξοχικά τους, διακοπές και σε προσωπικές τους δουλείες για να μη βάλουν το χέρι στη δική τους τσέπη. Γιατί??? Τους ελέγχει κανείς????? Και η κουτσή Μαρία τώρα έμαθε να έχει κρατικό αυτοκίνητο, ακόμα και ο τελευταίος παράγοντας ενός Δήμου. Αλλά αυτά τα πεταμένα λεφτά δε τα βλέπουν και μετά λένε ότι χρεοκοπούμε.

Δείξτε έλεος επιτέλους!!! Σαν πληρώνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!! Τα αυτοκίνητα σας, τα ταξίδια σας, τα ξενοδοχεία σας, τους καφέδες σας, τα παιδιά σας, τα σκυλιά σας! ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ! ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!
ΟΙ αστυνομικοί όμως στις περιπολίες βάζουν και από τη δική τους τσέπη βενζίνη. Οι στρατιωτικοί στις παραμεθώριους πηγαινοέρχονται με έξοδα από τη δική τους τσέπη. Εσείς ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ δε μπορείτε να έρθετε απο την ΕΚΑΛΗ ως το Συνταγμα με δικά σας έξοδα???????????

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?? Ε??????? ΑΛΗΤΕΣ!!!!! ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ! ΚΛΕΦΤΕΣ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αν μου επιτρεπόταν να βωμολοχήσω δημοσίως θα σας στόλιζα όπως σας αρμόζει! Λίγες είναι οι ώρες σας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ