Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Σίφουνας ο Σηφουνάκης κατά αριστερών «τραμπούκων»!


Το χάσμα που άνοιξε ο σεισμός... δεν γιόμισε με άνθη…», αλλά γιόμισε με γιούχα και σκληρά συνθήματα.
Άστραψε και βρόντηξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στα μέρη του.
Μίλησε για τραμπουκισμούς, για τραμπούκους, για τραμπούκους της «καρφίτσας» και για Χιτλερικούς.

Μίλησε για το ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός.

Από την επίσκεψή του στα περίπτερα μιας έκθεσης στη Μυτιλήνη

«…Αφού καθίσαμε, αφού φάγαμε και ήπιαμε, ελάχιστοι, όχι πάνω από δεκαπέντε άτομα, έστησαν καρτέρι κατά την έξοδό μου, στοχοποιώντας με. Δεν περιορίστηκαν σε κάποια πολιτικά συνθήματα, αλλά χρησιμοποίησαν ένα χυδαίο υβρεολόγιο, που ταπεινώνει και καταρρακώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς στη χώρα και όσους βεβαίως τους πιστεύουν.

Δυστυχώς, αυτοί οι ελάχιστοι, με την απαράδεκτη συμπεριφορά, καλύπτονται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ονοματεπώνυμο. Θα περίμενα από αυτήν, την άλλη Αριστερά να βγει και να τους καταγγείλει ή τουλάχιστον να τους καταδικάσει δημοσίως. Αντ’ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε και ανακοίνωση στήριξης του τραμπουκισμού.

Κύριε Τσίπρα, χθες εδώ στη Βουλή είπατε ότι το ΠΑΣΟΚ οργανώνει εκστρατεία κατασυκοφάντησης του κόμματός σας. Δηλαδή, όπως λέει ο λαός και όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Χαρίλαος, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, δεν πτοούμαστε από τραμπουκισμούς. Οι δημοκρατικοί πολίτες θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, όπως αντιμετώπισαν τους ακροδεξιούς τραμπούκους της «καρφίτσας» τη δεκαετία του ’60. Στα χνάρια τους βαδίζετε. Τις δικές τους μεθόδους χρησιμοποιείται σαράντα χρόνια μετά. Τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποίησαν οι γκρούπες του Χίτλερ ενάντια στους Εβραίους, όταν έκαναν τα γιούρια μεσάνυχτα και έστηναν καρτέρι. Θα σας απαντήσουμε, όπως κάναμε το βρώμικο 1989, που, για να μην ξεχνιόμαστε, τότε βεβαίως αποτύχατε οικτρά στις εκλογές του 1993 δεν σας επέτρεψε ο λαός να εισέλθετε στη Βουλή και μείνατε εκτός Βουλής. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπέκυψε τότε στις απειλές και στις ύβρεις σας, δεν θα υποκύψουμε και τώρα στις μεθοδεύσεις του γκρουπούσκουλο, όπως καταντήσατε…», είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός.