Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνεχίζεται ο καβγάς ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι "το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης περνά μια από τις χειρότερες περιόδους". Η παράταξη του ΚΚΕ χαρακτήρισε...
τη διοίκηση Μπουτάρη όχημα μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων "με τη πολιτική στήριξη της κυβέρνησης των μνημονίων, της λαϊκής εξαθλίωσης και της εκποίησης της χώρας".

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στη συνεδρίαση, κατά την οποία, όπως τονίζεται, η διοίκηση του δήμου επιχείρησε να ψηφίσει σχέδιο σύμβασης με το παράρτημα Θεσσαλονίκης του ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ με αντικείμενο την υλοποίηση του τελευταίου νόμου Κατσέλη για τους άνεργους. " O πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΚΕ τους εργοδοτικού συνδικαλισμού, Αβραμόπουλος, με «τσαμπουκά» έβαλε σε ψήφιση τη πρόταση αυτή που στη πραγματικότητα δεν υπάρχει. Για να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για συνειδητή παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου, κατέφυγε – για πολλοστή φορά - σε απίθανες ύβρεις και απειλές" αναφέρεται. Η ανακοίνωση "κλείνει", λέγοντας: "Η πολιτική του δημάρχου είναι πρόβλημα για τη πόλη. Η στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι πρόβλημα για τοη δημοκρατική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.