Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη στις ΗΠΑ η μακάβρια είδηση ότι τα απομεινάρια του 8χρονου παιδιού που αναζητούσαν οι αρχές βρέθηκαν στο ψυγείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη στις ΗΠΑ η μακάβρια είδηση ότι τα απομεινάρια του 8χρονου παιδιού που αναζητούσαν οι αρχές βρέθηκαν στο ψυγείο ενός άνδρα στην εβραϊκή κοινότητα του Μπρούκλιν.

Ο 8χρονος Λέιμπι Κλέτζκι είχε εξαφανιστεί λίγο μετά αφού είχε ζητήσει βοήθεια από έναν άγνωστο για να επιστρέψει σπίτι του. Οι κάμερες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης είχαν καταγράψει τον άτυχο ανήλικο να συνομιλεί με τον 35χρονο Λεβί Άρον και στη συνέχεια να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του και οι αρχές δε δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στα ίχνη του μετά από έρευνα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Άρον στην εβραϊκή κοινότητα του Μπρούκλιν και τον ρώτησαν που βρίσκεται το μικρό παιδί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, υπήρχαν κηλίδες από αίμα στο ψυγείο του. Ανοίγοντας αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα: τα ακρωτηριασμένα πόδια του και δίπλα από αυτά μαχαίρια…

Στη συνέχεια βρήκαν και το υπόλοιπο σώμα του Λέιμπι μέσα σε κόκκινη βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών. Ο 35χρονος ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη, ενώ η εβραϊκή κοινότητα είναι σοκαρισμένη.

"Αυτό το συμβάν είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα. Αυτό είναι που το κάνει τόσο τρομακτικό. Είναι τραγωδία" τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρέι Κέλι.