Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αργά ξυπνήσατε κύριοι. Η χρεοκοπία μας δεν θα συμβεί τώρα.

Αργά ξυπνήσατε κύριοι. Η χρεοκοπία μας δεν θα συμβεί τώρα. Η χρεοκοπία μας έχει συμβεί πρακτικά και πολιτικά πέρυσι και έχει πιστοποιηθεί με αυτό το διάγγελμα.
Οι διαχειριστές της εξουσίας, κατ’ όνομα πρωθυπουργοί και υπουργοί, ανέλαβαν να διαχειριστούν μόνο τις εντυπώσεις της χρεοκοπίας στον Ελληνικό λαό, για να το δεχτεί με το μαλακό και να μην αγριέψει και τους φάει. Ο Τομσεν και οι φίλοι του είναι εδώ επικυρίαρχοι από τότε. Η Τρόικα εκβιάζει καθημερινά και αποφασίζει το από πού θα βρουν λεφτά για τους πιστωτές για τους οποίους δουλεύουν. Διατάζουν κόψτε πουλήστε απολείστε. Σημειώνουν υπογράφουν συγκεντρώνουν στοιχεία υποβάλουν στο δίδυμο Παπακωνστατντίνου – Παπανδρέου το “ποίημα” της κάθε δόσης. Αυτή είναι η πραγματικοτητα και απορώ και .....με εκπλήσουν όσοι δεν την αντιλαμβάνονται. Όπως ο Σαμαράς πχ.
Σύσσωμη η διανόηση κοιμάται, ενώ το ανίδεο πολιτικό προσωπικό κατηγορεί τον Παπανδρέου με ότι ανοησία μπορεί να ακουστεί: ταξική πολιτική, αντεργατική λαίλαπα, μη σοσιαλιστική προσέγγιση, καταστροφική μη αναπτυξιακή πολιτική, εξαπάτηση του λαού μετά τις εκλογές, και κάτι αλλά απίστευτα απλοϊκά. Έχουμε και τα παιδάκια της ευρώπης και των ΜΜΕ…
Κανείς δεν παίρνει χαμπάρι τι έχει συμβεί καθώς όλοι φαντάζονται μία χρεοκοπία τύπου Αργεντινής. Κάποια στιγμή φέτος ο κόσμος ξυπνά ο ορίζοντας σκουραίνει γαι τον Παπανδρέου, που ψάχνει να δώσει στο Σαμαρά ο οποίος σαμποτάρει την δουλειά στα ΜΜΕ και τελικά ο Παπανδρεου τα πετάει όλα τα οικονομικά στο Βενιζελο.
Αυτή είναι δουλειά του πολιτικού και η ώρα της ευθύνης για μεγάλους πολιτικούς. Εδώ ξεχωρίζουν οι πολιτικοί άντρες από τα επικοινωνιακά ξεπλύματα.