Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Στον αέρα το Big Julia, το reality της Τζούλια Αλεξανδράτου για την καθημερινότητά της.


Το Big Julia το οποίο μεταδίδεται διαδικτυακά στην ομώνυμη ιστοσελίδα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί την Παρασκευή (15/7). Ο χρήστης μπορεί να βλέπει βίντεο από φωτογραφίσεις της, εκπομπές της και φυσικά την καθημερινότητά της με συνδρομή.
Η avant premiere του Big Julia reality θα γίνει την Κυριακή (24/7) όταν και θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι στιγμής ωστόσο οι εγγραφές έχουν «παγώσει» λόγω του μεγάλου αριθμού προσέλευσης.
«Κάνω το δικό μου reality. Το Big Julia θα ολοκληρωθεί υπό την επίβλεψη πολύ γνωστού σκηνοθέτη και εταιρεία παραγωγής. Δεν έχω καμία δέσμευση με κανένα συμβόλαιο. Η δέσμευσή μου αφορούσε μόνο στα dvd τα οποία πλέον αποτελούν παρελθόν για εμένα», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η ξανθιά τηλεπερσόνα.
Διαβάστε πληροφορίες για το Big Julia, όπως τις αποκαλύπτει η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου στην ιστοσελίδα της:
Φίλοι μου,
«Τις ακραίες στάσεις δεν τις διαδέχονται μετριασμένες στάσεις, αλλά στάσεις αντίθετα ακραίες»
Εδώ πάνω θα πατήσω κι εδώ θα περιπλανηθώ…

Τζούλια Ντεσιρέ Αλεξανδράτου
Ποιός κάνει το BIG JULIA reality;
Η ίδια η Τζούλια

Γιατί το κάνει η Τζούλια;
Για να την σπάσει στις κομπλεξάρες και για να δείξει σε όλους ότι δεν μασάει!

Ποιός το οργανώνει;
Οι καλύτεροι, που η Τζούλια επέλεξε και τους έχει εμπιστοσύνη!

Πόσο hot είναι το θέμα;
Πολύ. Σίγουρα πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Σας προειδοποιούμε ότι παρακολουθώντας το BIG JULIA reality, θα ανακαλύψετε μια Τζούλια που δεν πιστεύατε ότι υπάρχει και θα μάθετε πολλά που δεν ξέρετε για τη ζωή, τους ανθρώπους, την καθημερινότητα αυτών που νομίζετε διάσημους, το παιχνίδι, τα οικοκυρικά, την ομαδική άθληση και ίσως (!) το sex… Όλα όμως, χωρίς ανούσια κόμπλεξ, υποκριτική λογοκρισία, ατυχή καθωςπρεπισμό και προκαλυμμένη χυδαιότητα!