Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κεραυνοβόλος έρωτας με οδηγό τα άστρα

Σου γυάλισε ένα αγόρι που το ξεχώρισες από το πλήθος, αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις; Θέλεις να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, να πέσεις ξερή από τον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά δεν ξέρεις πόσο πιθανό είναι να σου συμβεί αυτό; Διάβασε παρακάτω πόσες πιθανότητες έχεις, με τις ευλογίες των άστρων, για να είσαι προετοιμασμένη!

Φωτιά και λαύρα: τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι παθιασμένα, φλογερά, ενεργητικά και αισιόδοξα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουν, πώς να προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται λοιπόν να βρεθείς να κοιτάζεσαι για ένα ολόκληρο βράδυ με ένα από αυτά. Τόσο ο Κριός όσο και ο Τοξότης είναι ζώδια, που αρπάζουν αμέσως την ευκαιρία και έχουν συχνά ανοιχτά τα “ραντάρ”ανίχνευσης της επόμενης ρομαντικής αγάπης. Οι περιπέτειες είναι το φόρτε τους αλλά η προσοχή τους πολλές φορές σβήνει και έτσι καλά θα κάνεις να φροντίζεις να τους “ξυπνάς”, αν δεις ότι χάνονται ή πέφτουν σε ερωτική χειμερία νάρκη. Ο Λέων τώρα είναι μια άλλη υπόθεση, που...... για να την αντιμετωπίσεις πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Στην περίπτωση που τον ερωτευτείς παράφορα, έστω και με την πρώτη ματιά, αν δεις ότι δεν κάνει κίνηση αλλά μελετάει μεθοδικά το τι θα κάνει, χάρισέ του το χρόνο που τόσο έχει ανάγκη (έτσι θα καταλάβεις ότι ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο). Άφησέ του το χρόνο που θέλει και να είσαι σίγουρη, ότι εφόσον το καταλάβει πως σε θέλει, θα την κάνει την κίνησή του.

Πατάω γερά στη γη ή αλλιώς τα ζώδια της γης: πόσο πιθανό είναι ένα από τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να σηκωθεί από το τραπέζι του και να έρθει να σου μιλήσει, επειδή δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου; Πολύ αλλά μπορεί και λίγο. Αν ο κούκλος άγνωστος ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια αυτά, σημαίνει ότι είναι υπομονετικός, ευγενικός και μπορεί να σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι (συναισθηματική και οικονομική). Ο Ταύρος αν σε ερωτευτεί κεραυνοβόλα, το πιο πιθανό σενάριο είναι, ότι θα σε παντρευτεί κιόλας! Το ζώδιο της σταθερότητας είναι αυτό που δε φοβάται τη δέσμευση και θα κάνει το μεγάλο βήμα χωρίς να “κωλώσει”. Ο Παρθένος που έχει τη φήμη του ακριβολόγου και του τελειομανή (όχι ότι δεν είναι ως ένα βαθμό) θα σε σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω, μέχρι να αποφασίσε, αν είσαι αυτό που έψαχνε μια ζωή. Εξάλλου, μπορεί να σε ερωτευτεί μόνο και μόνο εκείνη την ώρα , όπως και να έχει όμως να είσαι σίγουρη, ότι μπορεί να του πάρει λίγη ώρα αλλά θα δείξει το ενδιαφέρον του! Ο Αιγόκερως είναι πιο εσωστρεφής και λιγότερο εκδηλωτικός γι΄αυτό, αν δεις ότι δεν εκδηλώνεται, μην απογοητευτείς! Δε σημαίνει ότι δεν του καίγεται καρφάκι, απλά θέλει το χρόνο του μέχρι να τον χτυπήσει κατακούτελα ο κεραυνός!

Τον είδες στο μπαρ και από τότε δεν μπορείς να ξεκολλήσεις την εικόνα του από το μυαλό σου; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω, για να μάθεις αν αυτό το αγόρι που σου έχει πάρει τα μυαλά είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που περίμενες όλη σου τη ζωή!

Πετάω ψηλά στον αέρα ή αλλιώς τα ζώδια που πιάνουν πουλιά στον αέρα: θα τον καταλάβεις από μακριά… Αυτός ο άντρας σε όποιο από τα 3 ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και αν ανήκει ξέρει πώς να κινηθεί για να τραβήξει το ενδιαφέρον το δικό σου αλλά -δυστυχώς- και των υπολοίπων γυναικών. Θα τον προσέξεις από μακριά, αφού όλα επάνω του σε τραβάνε: το βλέμμα του, το περπάτημά του, ο τρόπος που περπατάει. Ο Ζυγός είναι πολύ ενεργητικός γενικά και μπορεί στα δικά σου μάτια να φαίνεται σα νευρικότητα αλλά αυτός απλά -ειδικά αν σε καρφώνει με το βλέμμα- ένα είναι σίγουρο: την έχει πατήσει μαζί σου! Με το Δίδυμο, ένα είναι βέβαιο: την πάτησες εσύ! Θα έρθει να σου μιλήσει, θα σε συγγενεύσει, και το πιο πιθανό είναι μετά από λίγο να σαγηνεύσει κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τη φίλη σου ή οποιαδήποτε βάλει στόχο. Ο Υδροχόος σίγουρα θα σε γοητεύσει, γιατί λανσάρει πολύ το στιλ:”Και θέλω και δε θέλω” που σημαίνει: μπορεί τη μία να σε καρφώνει κοιτώντας σε μέσα στα μάτια και την άλλη να μη σου ρίχνει ούτε βλέμμα. Είναι απρόβλεπτος και αυτό μπορεί να είναι και καλό αλλά και κακό. Τη μια στιγμή μπορεί να ετοιμάζεται να έρθει να σου μιλήσει και την άλλη μπορεί να λοξοδρομήσει κι εσύ να μείνεις με ανοιχτό το στόμα!

Όταν κολυμπάς στα βαθιά ή απλά τα ζώδια του νερού: αν απέναντί σου κάθεται ο …κεραυνοβόλος-έρωτας της ζωής σου και ανήκει στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι στον 7ο Ουρανό αλλά δυστυχώς θα σου το χαλάσω λιγάκι. Αν αυτός που σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα είναι το ευαίσθητο Καρκινάκι, τότε κάθισε αναπαυτικά, γιατί εκείνος δύσκολα θα έρθει να σου πιάσει την κουβέντα και να σε γνωρίσει, ειδικά αν έχεις βγει με τις φιλενάδες σου και είστε δέκα γυναίκες μαζεμένες. Το Καρκινάκι βλέπεις προστατεύει μ΄ αυτό τον τρόπο την ευαίσθητη καρδούλα αλλά και τη φήμη του, οπότε δύσκολα θα έρθει να σου μιλήσει και να σου εξομολογηθεί τον -κεραυνοβόλο πάντα- έρωτά του. Δυστυχώς, μπορεί να χάσει την ευκαιρία να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του στα υπέροχα ματάκια σου αλλά δύσκολα θα πάρει τα ρίσκα του. Ο Ιχθείς μόλις συνειδητοποιήσει ότι του ρίχνεις έστω και ένα βλέμμα, το πιο πιθανό είναι να προετοιμάζει στο μυαλουδάκι του πώς θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μην απορείς, αφού η τάση που έχει το συγκεκριμένο ζώδιο να μεγαλοποιεί “λιγάκι” τις καταστάσεις, έχει εφαρμογή και εδώ! Το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στη θέση του και να μην κάνει την κίνηση να σου μιλήσει υπάρχει πάντα, γι’ αυτό να είσαι έτοιμη για όλα! Ο γοητευτικός Σκορπιός έχει ένα μυστήριο που το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν θα σου περάσει απαρατήρητο. Αν του δώσεις το κατάλληλο πάτημα- επανειλημμένο “κάρφωμα” με το βλέμμα- οι πιθανότητες είναι ότι θα το κάνει το βήμα και θα σε κεράσει ένα ποτάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκπέμπει ένα μυστήριο που είναι απίστευτα σέξι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε μαγέψει ολοκληρωτικά, οπότε ό,τι και να πούμε σ΄ αυτή την περίπτωση θα πάει χαράμι! Καλή επιτυχία λοιπόν!