Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/07/blog-post_9138.html#ixzz1RFF8v08e

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΙΣ....
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ...
ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ...
ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΩΝ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,ΕΚΤΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ,ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Στην πρώτη φαίνεται ένας νεαρός άνδρας να τρέχει έχοντας καλλυμένο το πρόσωπο του με μάσκα και καπέλο μπροστά από τα φλεγόμενα οδοφράγματα που έχουν στηθεί με κάδους απορριμμάτων.

Στη δεύτερη, ο ίδιος νεαρός πλησιάζει τρεις άνδρες των ΜΑΤ και κάνει διάλογο μαζί τους. Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν, παρά το γεγονός ότι έχει καλύψει το πρόσωπό του και μιλούν μαζί του σα να μη συνέβαινε τίποτα.

Στην τρίτη φωτογραφία, ο νεαρός απομακρύνεται. Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν στη θέα της χειροβομβίδας κρότου λάμψης που ο νεαρός φέρει στη ζώνη του.