Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μετά τον Ιησού, ο... Στηβ

Ο απίστευτος ταχυδακτυλουργός Dynamo άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν κατάφερε να περπατήσει πάνω σε νερό. Διάσημος και αγαπητός ανάμεσα στους σταρ. Άφωνοι οι περαστικοί (
Οι περισσότεροι ταχυδακτυλουργοί και μάγοι κάνουν απίστευτα πράγματα αλλά πόσοι έχουν απίστευτα πόδια; Ο Dynamo, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Στηβ Φρέιν, μπορεί και περπατά πάνω στο νερό!
Ο 28χρονος ταχυδακτυλουργός από το Μπράντφορντ κατάφερε να περπατήσει τη μισή διαδρομή πάνω στο ποτάμι μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Λονδίνου πριν το περισυλλέξει το λιμενικό.

Με ανοιχτό το στόμα οι περαστικοί τον παρακολούθησαν καθώς το σόου του καταγραφόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής του "Dynamo: Magician Impossible".
Ο Dynamo έχει γίνει γνωστός στον περίγυρο των celebrities, ενθουσιάζοντας τους με τα κόλπα του. Ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν στις ικανότητές του είναι οι Jay-Z, Coldplay, Will Smith, Busta Rhymes και η Paris Hilton.


Μερικά από τα κόλπα που έχει κάνει είναι να μετατρέψει λαχεία σε μετρητά μπροστά στους Robbie Williams και Davina McCall αλλά και έκανε τον σταρ Matt Lucas να αιωρείται πάνω από το κοινό του στο στάδιο Arsenal's Emirates.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι σταρ που έχουν συμμετάσχει σε διάφορα κόλπα του όπως η Natalie Imbruglia.
Ο Dynamo έχει κυκλοφορήσει και δύο Dvd, το Underground Magic και το Concrete Playground.