Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τους ήπιε το αίμα και έφαγε τη σάρκα τους

Σκηνές από άγριο θρίλερ θυμίζουν οι περιγραφές του αδίστακτου κανίβαλου από τη Γερμανία, που ήπιε το αίμα και έφαγε τη σάρκα δύο εφήβων προτού βάλει τέρμα στη ζωή τους...


Ο Γιαν Ο. -το επώνυμο δεν ανακοινώνεται- μπορεί να καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο κελί, ωστόσο ακόμα και αυτή η ποινή φαίνεται λίγη για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Ο 26χρονος τον περασμένο Νοέμβριο αφαίρεσε τη ζωή των δύο παιδιών με ιδιαίτερα αποκρουστικό τρόπο, σοκάροντας την κοινή γνώμη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον δικαστή Ραλφ Γκάνθερ, εκτός από τα ισόβια, στον νεαρό δολοφόνο έχει επιβληθεί ως ποινή στενή παρακολούθηση από ψυχίατρο. Για να αφεθεί ελεύθερος, θα πρέπει να δώσει έγκριση ολόκληρη επιτροπή ειδικών, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα σαπίσει στη φυλακή.

Οπως αποκαλύπτεται από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δράστης είχε σκοπό αρχικά να βιάσει το πρώτο του θύμα, τη 14χρονη Νίνα.

Μόλις όμως την είδε να κείτεται στο έδαφος, οι κανιβαλικές και βαμπιρικές του τάσεις υπερίσχυσαν. Πριν ακόμα πεθάνει, έκοψε και έφαγε μέρη του προσώπου της. Παράλληλα, ήπιε το αίμα της από ένα τραύμα στο λαιμό.

Αργότερα γύρισε στο σημείο του φόνου για να φωτογραφίσει το άψυχο σώμα της. Πέντε μέρες μετά, περνώντας τον 13χρονο Τομπάιας για κορίτσι εξαιτίας του μήκους των μαλλιών του, τον βασάνισε και τον σκότωσε με παρόμοιο τρόπο. Οταν προσπάθησε να πλησιάσει το επόμενο θύμα του, οι αρχές κατάφεραν να τον παγιδεύσουν.

Το μόνο που κατάφερε να πει στους γονείς των παιδιών ήταν ότι το μετάνιωσε και ότι δεν ήξερε τι έκανε
espressonews.gr