Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Tα κρυφά συν και πλην των ζωδίων. Νο 2



Ζυγός: Φαίνεστε σκληροί και όλοι ξέρουν ότι δεν μπορούν να «παίξουν» μαζί σας. Διακατέχεστε από μια μυστική επιθυμία για γαλήνη και χαρά. Το προτέρημά σας είναι η έμφυτη αίσθηση δικαιοσύνης που διαθέτετε... Αν της δώσετε, όμως, λίγη περισσότερη προσοχή, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε, πότε κάτι αξίζει πραγματικά την εκδίκησή σας, αλλά και πόσο τρομερή μπορεί να γίνει αυτή η εκδίκηση κάποιες φορές.

Σκορπιός: Παρόλη την αισιοδοξία, την καλή σας καρδιά και τη φροντίδα απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε, στο βάθος είστε ραδιούργοι, δηλητηριώδεις κι εκδικητικοί. Δεν ξεχνάτε ποτέ ό,τι σας έκαναν, ακόμα και μικροπράγματα. Τα κρατάτε μέσα σας καταπνίγοντάς τα, και προσθέτοντας ένα κάρο ψέματα και παραπλανήσεις στο κακοφορμισμένο μίγμα. Η κρυφή σας δύναμη είναι η σιγουριά στις αποφάσεις, ειδικά απέναντι σε όσους νομίζετε ότι «σας προσπέρασαν». Σ΄αυτή την περίπτωση δεν θα τους ξαναμιλήσετε ποτέ.

Τοξότης: Η κρυφή δύναμη και αδυναμία σας ταυτόχρονα είναι η ικανότητά σας να «μη δίνετε δεκάρα». Όταν πάρετε ό,τι ήταν να πάρετε από έναν άνθρωπο, βάζετε πλώρη για άλλα λιμάνια, αφήνοντας πίσω σας όλες τις κακές στιγμές ή τα άσχημα συναισθήματα που έπρεπε σε διαφορετική περίπτωση να αντιμετωπίσετε, ενώ συνηθίζετε να λέτε στον εαυτό σας και σε όλα τα μελλοντικά σας θύματα ότι επρόκειτο για λάθος του άλλου. Πιστεύετε ότι, αν υπήρξαν αφελείς και ηλίθιοι, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα.

Αιγόκερως: Η κρυφή σας δύναμη είναι η αποστασιοποίηση από τα συναισθήματά σας. Οι αποφάσεις που παίρνετε βασίζονται στο ρεαλισμό και στα πραγματικά δεδομένα και μόνο. Την ίδια στιγμή, όμως, βλάπτετε τον εαυτό σας, επειδή παρότι νομίζετε ότι είστε κάποιο είδος ρομπότ, στην πραγματικότητα έχετε συναισθηματικές ανάγκες ίδιες με οποιουδήποτε άλλου ανθρώπινου πλάσματος. Αντιμετωπίζετε μεγάλα διλήμματα στις πολύ στενές σας σχέσεις, πιστεύοντας ότι ο χρόνος που σπαταλάτε μέσα σ΄αυτές, το μόνο που κάνει είναι να σας αποσπά από ένα σωρό άλλα απολαυστικά πράγματα.

Υδροχόος: Είστε ατομικιστές και αποπνέετε σιγουριά για ό,τι θέλετε να κάνετε, προτιμώντας να ακολουθείτε τους δικούς σας στόχους και να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Είστε εξαιρετικά ευέξαπτοι, και θέλετε να περνά το δικό σας. Τα νεύρα σας είναι πολύ πιθανό να σας υπονομεύσουν, μαζί με την αντιπαλότητα και την τάση σας να κάνετε το αντίθετο από ό,τι οι άλλοι πιστεύουν, αφού πηγαίνετε πάντα κόντρα στο «ρεύμα».

Ιχθείς: Η κρυφή σας δύναμη είναι η καλοσύνη σας. Είστε πολύ γενναιόδωροι μερικές φορές, αν και είστε συχνά τόσο απασχολημένοι με τα δικά σας, που συνήθως είστε εσείς που χρειάζεστε τη γενναιοδωρία των άλλων. Η κρυφή σας αδυναμία είναι η σύγχυση και η έλλειψη επιμονής, μόλις φάτε «πόρτα», σε οτιδήποτε αποτολμάτε. Αυτό σας κοστίζει, γιατί σπανίως φτάνετε στο στόχο σας, εγκαταλείποντας από τα πρώτα εμπόδια που συναντάτε στο δρόμο σας.



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/t-2.html#ixzz1QeHbPvn0