Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Άδοξα τελείωσαν οι διακοπές για έναν Βρετανό τουρίστα.



Άδοξα τελείωσαν οι διακοπές για έναν Βρετανό τουρίστα, μόλις 19 ετών, ο οποίος δολοφονήθηκε αναίτια από οδηγό ταξί στον Λαγανά Ζακύνθου.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από ένα ταχυφαγείο της περιοχής, όπου βρισκόταν ο άτυχος νέος μαζί με άλλους τέσσερις φίλους τους.

Ο 19χρονος και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με δύο Έλληνες οδηγούς ταξί, που εκείνη την ώρα είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο.

Όπως υποστήριξε ο δράστης, οι δύο Έλληνες δυσανασχέτησαν, γιατί οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες τούς ενοχλούσαν με λέιζερ. Λίγο αργότερα, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαιριά στην καρδιά, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη αλλά και σε όλο τους το σώμα.

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, ο δράστης και ο φίλος του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα. Τρεις ώρες αργότερα, στις 06:30 το πρωί, οι Αρχές συνέλαβαν τον 21χρονο οδηγό ταξί στο σπίτι του και λίγο αργότερα τον φίλο του ως συνεργό, γιατί, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει τον συνάδελφό του, αλλά και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν μαζί.

Το πρωί, δύτες έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης, και βρήκαν το μαχαίρι.