Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πώς να μην τον ξενερώσεις αν το ζώδιό του είναι… ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/07/blog-post_01.html#ixzz1QpupGtgy


Κριός: στα αγόρια Κριούς αρέσουν πολύ τα ραντεβού που είναι φουλ στην ενέργεια και τον ενθουσιασμό, και αρχίζουν να το βάζουν στα πόδια αν αρχίζεις να λες συνεχώς στον καλό σου ότι κουράστηκες. Το να ακούσουν τη φράση: “πάμε να φύγουμε , κουράστηκα” είναι πιο ξενερωτικό για κείνους και από τις τρίχες στη μασχάλη!

Ταύρος: αν ο... αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, τότε δεν αντέχει τις γυναίκες που μιλάνε πολύ! Αν του λες πώς ήταν η μέρα σου με κάθε λεπτομέρεια ή τι έφαγες όλη την ημέρα, το πιο πιθανό είναι να μη σου δώσει καμία σημασία ακόμη κι αν είσαι φτυστή η Αντζελίνα Τζολί. Θυμήσου το χρυσό κανόνα της μόδας less is more, που βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση του Ταύρου. Εξάλλου, όσο λιγότερα ξέρει, τόσο περισσότερα θα θέλει να μάθει!

Δίδυμοι: μπορεί να του αρέσει η επικοινωνία, αλλά όταν βλέπει το κορίτσι του να ασχολείται με το facebοοκ και το twitter περισσότερο απ΄ ό,τι με τον ίδιο, τότε αυτομάτως ξενερώνει. Άσε λοιπόν κάτω το κινητό και το διαδίκτυο και ασχολήσου μαζί του και η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος: οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ανεκτικοί με την ακαταστασία μέχρις ενός ορίου. Είναι ok αν αφήσεις ένα δύο πιάτα στο νεροχύτη, αλλά όταν η στοίβα με τα άπλυτα ρούχα σου φτάσει στο ταβάνι, το θέαμα δεν θα λειτουργήσει καθόλου υπέρ σου. Το αγόρι σου είναι σπιτόγατος και του αρέσει το νοικοκυριό, γι’ αυτό για να μην τον ξενερώσεις δεν έχεις παρά να προσπαθείς να διατηρείς το χώρο σας καθαρό.

Λέων: μπορεί να δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και περιπετειώδης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει ν΄ ακούει πόσο καλός είναι: σε ερωτικό επίπεδο! Στο κρεβάτι, καλό θα ήταν, όχι μόνο να του λες και ένα μπράβο, αλλά να τον αφήνεις να παίρνει πρωτοβουλίες και να νιώθει ότι είναι εκείνος που έχει τον έλεγχο και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος: οι άντρες ξέρουν τι θέλουν και τι δε θέλουν. Στην περίπτωση του Παρθένου η υγιεινή ακόμη και στο σεξ είναι το ευαίσθητο σημείο του και αυτό δεν είναι καθόλου μειονέκτημα! Κάνε λοιπόν το μπανάκι σου, βάλε την κρεμούλα σου και μύρισε φρεσκάδα και θα τρέχει από πίσω σου!

Ζυγός: τη μία μπορεί να θέλει ξανθές την άλλη μελαχρινές. Ζυγός είναι και τα γούστα του -όπως και η διάθεση του- αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο. Γι’αυτό, για να τον κάνες σκλάβο σου μια για πάντα, δεν έχεις παρά να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του και να περιορίσεις το δράμα και την κλάψα. Γέμισε θετική ενέργεια και θα τον δεις να τρέχει από πίσω σου!

Σκορπιός: αν το αγόρι σου ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, τότε η μυστικοπάθεια και το μυστήριο γενικά είναι στο αίμα του. Για το Σκορπιό, το να υπεραναλύεις τα πράγματα και να μιλάς με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες είναι κάπως …αντισέξουαλ! Όπως και να ΄χει, αν μπορείς κόψε τις πολλές ερωτήσεις και σταμάτα να μιλάς συνέχεια για τα συναισθήματά σου και θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου!

Τοξότης: αν ξέρει τι να περιμένει από σένα και έχετε αφήσει τη ρουτίνα να μπει στη σχέση σας, τότε ο Τοξότης το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει και μετά άντε να του τραβήξεις πάλι το ενδιαφέρον. Διαφορετικά μέρη ακόμη και διαφορετικό μενού είναι λύσεις ικανές να αναθερμάνουν τον έρωτά σας!

Αιγόκερως: μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, δυνατός και ερωτευμένος με τη νίκη, όμως δε θέλει δίπλα του μια γυναίκα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Ντύσου, στολίσου, κάνε τα νάζια σου και κέρδισέ τον από την αρχή!

Υδροχόος: ο αλτρουισμός και η γενναιοδωρία του σ΄ έχει κερδίσει για τα καλά, άρα γιατί να είσαι πολύ κακιά ή αυστηρή μαζί του; Αν αρχίσεις να βρίζεις σα νταλικέρης ή να του τη “λες” με κάθε αφορμή, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξενερώσει αυτομάτως και θα ψάξει την έξοδο κινδύνου. Οπότε, μπορείς να του δείξεις την πιο γλυκιά σου εκδοχή και να είσαι σίγουρη, πως δεν θα χάσεις!

Ιχθείς: επειδή τα ψαράκια είναι ευαίσθητα, καλά θα κάνεις να προσέχεις τα λόγια σου. Μπορεί να μην αντιδράσει άσχημα, αν του πεις ότι δεν του πάει ένα ρούχο, αλλά μια στεναχώρια θα τη νιώσει. Πρόσεξε αυτά που λες, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος σε ό,τι ακούει από σένα και όλα θα πάνε κατ’ευχήν!