Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ...

Το σεξ είναι το Α και Ω στη ζωή. Η ζωή μας χωρίς αυτό είναι ένας εσπρέσσο χωρίς ζάχαρη, δεν πίνεται με τίποτα!! Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να κάνουν τον έρωτα πιο συναρπαστικό και έντονο. Ο έρωτας βέβαια, πάνω από όλα, θέλει ψυχή και φαντασία. Ας δούμε λοιπόν πώς συμπεριφέρεται κάθε γυναίκα και κάθε άντρας του ζωδιακού, για να ξέρετε τι παιδί παίρνετε όταν ερωτεύεστε!

ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα: Η ανέμελη κυρία…ερωτεύεστε κεραυνοβόλα, αλλά σαν παρορμητικές και επιπόλαιες που είστε ξενερώνετε επίσης αστραπιαία! Θέλετε κάποιον που θα σας κάνει να πείτε τον δεσπότη Παναγιώτη, γιατί αλλιώς το κέρατο είναι σίγουρα στο πρόγραμμα.

Άντρας:Ο κύριος (εγώ είμαι!) δοξάστε τον, δώστε του την δυνατότητα και τη ευκαιρία να νοιώσει κύριος και αφέντης. Μια στολή υπηρέτριας ή χανουμάκι, θα λειτουργούσε μια χαρά. Η στα πιο σκληρά παίξτε το σκλάβα του και κάντε του δώρο ένα μαστίγιο και χειροπέδες. Όσο για σας, θα σας πρότεινα ένα κουτί ισχυρά παυσίπονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου είστε όλο νάζι και λεζάντα και ξέρετε να εξαντλείτε όλο το Κάμα Σούτρα στο κρεβάτι σας. Το μόνο κακό είναι αν σας τσιμπήσει η μύγα της ζήλιας, τρέχουν όλοι να κρυφτούν!!!

Άντρας:Ενώ για τους άντρες του ζωδίου είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ανοίξτε το ψυγείο και φορέστε όλη την λαϊκή αγορά από φρούτα. Γαρνιρισμένα με σαντιγί. Και οπωσδήποτε σοκολάτα. Α!!! Και μην, αρχίσετε να τρώγεστε μόνες σας. Αφήστε τον να βαρυστομαχιάσει μέχρι τελικής πτώσης. Αν θέλει και τα περαιτέρω, σας προτείνω μερικά κουτάκια σόδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου έχετε την νοοτροπία «Φύγε εσύ, έλα εσύ». Σας αρέσει να φλερτάρετε ασύστολα και είστε πάντα στο ψάξιμο για ένα καλό ερωτικό παιχνίδι. Εδώ θα χρειαστεί κανείς ένα φορτηγό για να κουβαλά τα κέρατα!!

Άντρας:Για να σαγηνεύσεις έναν άντρα Δίδυμο θέλει μυαλό, καθήστε απέναντί του και πάρτε τον τηλέφωνο. Μιλήστε του για φαντασιώσεις. Αλλά μην αφήσετε να σας ακουμπήσει. Καθόλου όμως. Τουλάχιστον όχι με τα χέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα: Εσείς κυρίες μου είστε καλά κορίτσια, αγαπησιάρικα, τρυφερά και δίνετε τα πάντα για την αγάπη, σε σημείο εκμετάλλευσης. Οι ερωτικές στιγμές μαζί σας είναι λίγο ανάλατες, και θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς αυτό. Το τραβάει το κέρατο ο οργανισμός σας δυστυχώς.

Άντρας:Εσείς κύριοι μου θέλετε μία μανούλα! Νταντέψτε τον, ταΐστε τον και νανουρίστε τον, ντυθείτε νύφη στα άσπρα, όχι τίποτα μοντέρνο μόνο παραδοσιακά νυφικά επιτρέπονται, κάντε του έρωτα και πέστε του ότι αν είναι καλό παιδί, θα τον αποκαταστήσετε. Προσοχή μόνο στο ντάντεμα, μην το παρακάνετε με πάνες, σαλιάρες και πιπίλες.

ΛΕΩΝ

Γυναίκα: Είστε οι βασίλισσες του ζωδιακού. Καταφέρνετε να τους τυλίξετε στα δίχτυα του ερώτα σας χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Σας αρέσει να εξουσιάζετε τον σύντροφο σας μέσα και έξω από το κρεβάτι. Προσέξτε όσοι γνωρίσετε μια Λιονταρίνα γιατί δεν θα ξανασηκωθείτε ποτέ, τουλάχιστον όχι ζωντανοί!!

Άντρας:Ο Βασιλιάς του ζωδιακού! Θαυμάστε τον και….ξαναθαυμάστε τον!! Πέστε του πόσο ωραίος είναι, ντύστε τον, στολίστε τον και βάλτε τον να κάνει πασαρέλα, πέστε του ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ένα μαύρο χάλι μπροστά του και ότι τώρα να σας χτύπαγε την πόρτα θα τον διώχνατε χωρίς δεύτερη σκέψη (αυτό το λέω για σας γιατί αν το σκεφτείτε και δεύτερη φορά….το χάσαμε το παιχνίδι, θα μείνει ο αγαπημένος σας Λέοντας πίσω από την πόρτα και εσείς με τον Μπαντέρας), ενώ εσείς θα τον κοιτάτε έκθαμβες και με το στόμα ανοιχτό, μην το κλείσετε και χαλάσει το σχέδιο και προσοχή στις μύγες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα: Μία Παρθένος πέφτει με τα μούτρα στον ερωτά και μετά απογοητεύεται ρίχνοντας το φταίξιμο στους συντρόφους της. Είστε σαν παιδάκι που χτίζει κάστρα στην άμμο και κλαίει όταν τα παίρνει το κύμα!! Γίνεστε πικρόχολοι και ειρωνικοί απέναντι στο σύντροφο σας, και η ψυχρότητα που δημιουργείτε στη σχέση σας κάνει τον άλλον να τρέξει αλλού!!!

Άντρας:Μπλέξατε με άντρα Παρθένο? Μμμμ το’χω και αυτό! Ντυθείτε νοσοκόμα! Δεν είναι δύσκολο αλλά θα έχει αποτέλεσμα. Στην ανάγκη πατήστε του και καμιά βεντούζα η βάλτε του θερμόμετρο. Θα δείτε πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία του. Φτάνει όμως μέχρι εκεί, το κλύσμα θα τον ξενερώσει.