Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μουσικοποιητική βραδιά με Ν.Γκάτσο


* ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΥΧΡΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η τελευταία θερινή εκδήλωση του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου θα γίνει την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Litochoro Resort στην Πλάκα Λιτοχώρου. Πρόκειται για μουσικοποιητική βραδιά, αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο.

Της συγκεκριμένης εκδήλωσης προηγήθηκαν τρεις εκδηλώσεις, μία το Σάββατο 30/7, μία την Κυριακή 31/7 καθώς επίσης και μία ακόμη τη Δευτέρα 1/8.

Η σαββατιάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου έγινε στο ανοιχτό θέατρο του Λιτοχώρου. Ήταν μια εκδήλωση αδελφοποίησης του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου με τον πολιτιστικό σύλλογο Ψυχρού Λασιθίου Κρήτης.

Πραγματοποιήθηκαν χορευτικές εκδηλώσεις με κρητικό χορευτικό συγκρότημα και με τα χορευτικά του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 31 Ιουλίου, στο πνευματικό κέντρο του δημαρχείου Λιτοχώρου έγιναν τα εγκαίνια έκθεσης έργων ζωγραφικής από τα τμήματα του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου, θα είναι ανοιχτή από τις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 10.00 μ.μ. Στον ίδιο χώρο έγινε και παρουσίαση ποιημάτων νέων δημιουργών, τη Δευτέρα 1/8.