Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Δημήτρης Κυριακού:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι που είμαστε, τι πάμε να κάνουμε και βέβαια να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Απόλλωνα Πατρών στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Κυριακού έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δημήτρης Κυριακού - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Δυστυχώς για μας, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πει στην αρχή ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζαμε ότι με τη διάθεση και την ενέργεια την οποία θα βγάζαμε θα τα καταφέρναμε σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετή ούτε η διάθεσή μας, ούτε η ενέργειά μας για να καταφέρουμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα που ήταν σε μια πάρα πολύ καλή μέρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να ετοιμασθούμε για το δεύτερο παιχνίδι που είναι στην Αθήνα με τον Πανελευσινιακό και φυσικά να είμαστε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι που είμαστε, τι πάμε να κάνουμε και βέβαια να πετύχουμε τους στόχους μας».

● Επιστολή διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης έστειλε ο Πιερικός Αρχέλαος για τη σύλληψη -στα πρώτα λεπτά του αγώνα- του νεαρού φιλάθλου και την προσαγωγή του με χειροπέδες (!!!), η οποία είχε σαν αποτέλεσμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την άμεση αποχώρηση των οργανωμένων φιλάθλων από το γήπεδο.