Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011


Η Επιτροπή Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας συνεχίζει τις επισκέψεις στα σχολεία και ενημερώνει τους μικρούς ποδηλάτες και τις μικρές ποδηλάτισσες για τη σωστή και ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η Ποδηλατική Από-Δραση επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Και στα δύο σχολεία ενημερώθηκαν οι Δ', Ε' και Στ' τάξεις για μία διδακτική ώρα. Τα παιδιά μοιράστηκαν με τα μέλη της Ποδηλατικής Παιδείας τις εμπειρίες και τις απορίες τους για το ποδήλατο, δέχθηκαν χρήσιμες ποδηλατικές συμβουλές, ενώ σύντομα θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου, τα ζωγραφικά τους έργα με θέμα:" Το ποδήλατο στην πόλη μου".

Θερμές ευχαριστίες στους διευθυντές του 2ου και του 15ου Δημοτικού Σχολείου, τους κύριους Ναχόπουλο και Μιχαλιώτη αντίστοιχα, καθώς και τις/τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, για τη συνεργασία και τη στήριξη της ενημερωτικής δράσης.
Τα μέλη της Επιτροπής Ποδηλατικής Παιδείας που συμμετείχαν ήταν τα εξής: Γκόλια Δήμητρα, Δαμιανίδου Εύα, Ζαμάνη Ελένη, Κλιγκόπουλος Νίκος, Μπαρμπέρης Γιάννης, Πανάγου Φωτεινή, Παπατολίκα Έλενα και Φούκης Αλέξανδρος.
Οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες με το 6ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δράση, μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Τηλέφωνο:6908784288
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: podilatikiapodrasi@gmail.com

Η Επιτροπή Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας