Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ?


Μετά από αλλεπάλληλες συνελεύσεις όλων των εργαζομένων του ALTER τελικά οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να δεχτούν την πρόταση του κ. Κώστα Γιαννίκου και συγκεκριμένα το χρονοδιάγραμμα πληρωμών το οποίο είχε προτείνει ο....




μεγαλομέτοχος του σταθμού. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ο Αύγουστος θα πληρωθεί μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ο Σεπτέμβριος μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ο Οκτώβριος μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012 ο Νοέμβριος. Διαφορετική άποψη ωστόσο διατύπωσαν οι τεχνικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι του καναλιού οι οποίοι πρόκειται να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο ΕΣΡ αλλά και σε κινητοποιήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

Από αύριο το πρωί ωστόσο, θα μεταδίδεται απευθείας το πρόγραμμα του καναλιού ενώ νέες συνελεύσεις έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα χορηγήθηκε σε δημοσιογράφους του ALTER βοήθημα 500 ευρώ από την ΕΣΗΕΑ.