Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Στα πρόθυρα χρεωκοπίας βρίσκεται η Ένωση Αλουμινοκατασκευών Κατερίνης Συν. Π. Ε.


enosi alouminiou sidirou pierias 300x199 Λουκέτο η Ένωση Αλουμινοκατασκευών Κατερίνης Συν. Π. Ε.;

Στα πρόθυρα χρεωκοπίας βρίσκεται η Ένωση Αλουμινοκατασκευών Κατερίνης Συν. Π. Ε. η οποία πρόσφατα μετατράπηκε σε Α.Ε.Β.Ε.!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη ανησυχία των προμηθευτών της εν λόγω επιχείρησης, η οποία λειτουργεί εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, αφού βλέπουν να αδειάζει από εμπορεύματα το μαγαζί, υποπτευόμενοι την απέλπιδα προσπάθεια των μετόχων-ιδιοκτητών να ρευστοποιήσουν ότι έχει απομείνει, μειώνοντας έτσι τη «χασούρα» τους!

Στην «ουρά» βέβαια, είναι και οι τράπεζες από όπου έχουν αντληθεί δάνεια, τα οποία και δεν υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής τους!

Οι εργαζόμενοι από τη μεριά τους, βρίσκονται σε απόγνωση, μια που όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Επίσης αξιοσημείωτο είναι, ότι οικονομικός σύμβουλος στην επιχείρηση, είναι ο κ. Τσάγκας Κωνσταντίνος, σύζυγος της Βουλευτού του νομού Πιερίας, Μαρίας Μίχου!

Ευχόμαστε & ελπίζουμε να λειτουργήσει το φιλότιμο και η ευαισθησία όλων & ιδιαίτερα της κ. Μίχου, ώστε να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι με τα δεδουλευμένα τους και να μην γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα!!!

Εμείς ευχόμαστε καλή δύναμη (μια που το «Καλά Χριστούγεννα» θα ήταν οξύμορο) και θα είμαστε «εδώ» να παρακολουθούμε τις εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης...