Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Επίδομα τρίτεκνου εισέπραττε ο Ραγκούσης...



Τον έχουν τον τρόπο τους οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση του πόθεν έσχες στο διαδίκτυο. «Πλούσιοι και φτωχοί» υπάρχουν παντού, ακόμη και μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Απλώς στο ελληνικό κοινοβούλιο, σε αντίθεση με την... κοινωνία οι «πληβείοι» μάλλον θα έπρεπε να αποτελούν «προστατευόμενο είδος».

Οι πιο πλούσιοι:
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος που μαζί με τη σύζυγό του διατηρούν περισσότερα από 2,7 εκατ. ευρώ σε 18 λογαριασμούς. Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ευτύχιος Δαμιανάκης, μαζί με τη σύζυγό του, διαθέτουν καταθέσεις άνω του 1,7 εκατ. ευρώ. Ο βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς με καταθέσεις που ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ. Κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ είναι οι καταθέσεις του βουλευτή ΛΑΟΣ, Βαϊτση Αποστολάτου.

Η βουλευτής ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, έχει καταθέσεις περίπου 500.000 ευρώ. Αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης από τη ΝΔ διατηρεί καταθέσεις, ύψους 1.014.221 δολάρια και 620.732 ευρώ. Καταθέσεις ύψους 900.000 ευρώ διαθέτει και η Μάγια Τσόκλη του ΠΑΣΟΚ.

Οι πιο φτωχοί:
Ναι υπάρχουν και αυτοί! Η Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου από τη ΝΔ δηλώνει εισόδημα, ύψους 24.721 ευρώ, ενώ δεν έχει ακίνητο στο όνομά της. Η Ηρώ Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακίνητα και αυτοκίνητα, ενώ το μοναδικό της έσοδο είναι η βουλευτική αποζημίωση.

Τέσσερις ΔΕΝ έχουν σπίτι στο όνομά τους:

O Μάκης Βορίδης του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Κασαπίδης της ΝΔ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Κουτρουμάνης του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν οικιά στο όνομά τους.

Οι σκαφάτοι: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Αρβανιτόπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, ο Κώστας Κουκουδήμος και ο Γιώργος Ανατολάκης είναι εκ των βουλευτών που έχουν δηλώσει ότι έχουν σκάφος στην κατοχή τους,



Υπάρχουν όμως και οι... βαρκάτοι! Βάρκα έχουν δηλώσει ότι κατέχουν ο Οδυσσέας Βουδούρης, η Λιάνα Κανέλλη, ο Ηλίας Καρανίκας, ο Βαγγέλης Αργύρης, ο Σπύρος Κουβέλης και ο Σήφης Βαλυράκης.



To επίδομα τρίτεκνου του Γ. Ραγκούση

Επίδομα τριτέκνου εμφανίζεται να εισπράττει από το 2007 ο Γιάννης Ραγκούσης. Ωστόσο, με χθεσινή ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι με απόφασή του έχει σταματήσει να παίρνει το επίδομα από τον Σεπτέμβριο του 2011, ωστόσο ζήτησε να επιστρέψει και το ποσό που είχε εισπράξει, όσο διάστημα ήταν βουλευτής, δηλαδή από το 2007.