Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η Dana Hamm γεννήθηκε στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Δεν υπήρξε ποτέ όπως δηλώνει η ίδια, ένα συνηθισμένο κορίτσι όπως όλα τα άλλα της ηλικίας της και λόγο του ατίθασου χαρακτήρα της πολλοί την αποκαλούσαν αγοροκόριτσο....


Της άρεσε να κάνει διάφορα κόλπα με το BMX ποδήλατο, της, να πηγαίνει ψάρεμα, να ιππεύει και να παίζει τένις και βόλεϊ παρά να μένει στο σπίτι και να διαβάζει ή να βλέπει τηλεόραση.

Όταν έφθασε στην ηλικία των 14, άρχισε να ασχολείται με τα βάρη με αποτέλεσμα όχι μόνο να αυξάνεται ο όγκος στο σώμα της αλλά και στο υπέροχο στήθος της!

Μετά τα 18 όταν πλέον είχε γίνει γυναίκα και μετά που τελείωσε τις σπουδές της σαν διπλωματούχος κοινωνική λειτουργός σε θέματα ψυχιατρικής, αποφάσισε να ασχοληθεί με το modeling.

Συνάμα δεν έχανε ευκαιρία να προβάλει τον εαυτό της μέσα από τηλεοπτικά show αλλά και ταινίες όπως την "The Scorpion King", διάφορα αναγνωρισμένα αντρικά περιοδικά αλλά και περιοδικά fitness, ως επίσης και με την προώθηση προϊόντων μέσω διαφημίσεων και αλλού.

Έχει γίνει τα τελευταία χρόνια περιζήτητη στον κόσμο του θεάματος και στο Hollywood και αρκετοί είναι αυτοί που την συγκρίνουν με την Angelina Jolie.

Όλα δείχνουν πως το ατίθασο αγοροκόριτσο από την βόρεια Καρολίνα με τις φοβερές καμπύλες, το sex appeal και το πλούσιο στήθος, ξέρει ακριβώς τι θέλει και ήρθε για να μείνει και να κολάζει τον απανταχού αντρικό πληθυσμό του πλανήτη.