Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αυθαίρετο και κατεδαφιστέο κρίθηκε το «παλάτι» του Mr Lak από την πολεοδομία Μαρκοπούλου.


Ο βασιλιάς του lifestyle καλείται τώρα εκτός από τις νομικές του εκκρεμότητες να πληρώσει και ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο που του υπεβλήθη.
Κόστισε 17.450.000 ευρώ και χτίστηκε σε επιφάνεια 23.000 τ.μ. Το «παλάτι» του εμπόρου προϊόντων ένδυσης κ. Λάκη Γαβαλά, συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ κρίθηκε αυθαίρετο και κατεδαφιστέο από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου που έχει επιβάλει στην εταιρία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Α.Ε χρηματικό πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.
Όταν χτιζόταν οι διθυραμβικές αναφορές μέσω των μμε σχεδόν εξυμνούσαν την επιχειρηματική δραστηριότητα του αυτοαποκαλούμενου αρχηγού του lifestyle στην Ελλάδα, ο οποίος οραματιζόταν την δημιουργία ενός νέου μοντέρνου και λειτουργικού κτηρίου για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του. Ήταν η εποχή όπου ο κ. Λάκης Γαβαλάς προβαλλόταν ως επιχειρηματίας – πρότυπο στο χώρο της μόδας και όχι μόνο.
Το εν λόγω κτίριο σχεδιάστηκε με καινοτομίες στον αρχιτεκτονική του γραμμή και την ανάπτυξη των εσωτερικών του χώρων ώστε να δημιουργήσει, όπως υποστήριζε ο ίδιος, όλες τις προϋποθέσεις για την προώθηση της νεανικής εταιρικής εικόνας και την εξέλιξη της μάρκας .LAK που είχε δημιουργήσει.


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/#ixzz1gs71pSvY