Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
«Η ΠΑΕ Πιερικός απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να την ενισχύσει μαζικά με την παρουσία του στο γήπεδο, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Πέρα από τις προφανείς ευεργετικές συνέπειες της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο του Πιερικού για την ενίσχυση και τη λειτουργία της ομάδας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το σημαντικότερο όλων είναι η ανάγκη των ποδοσφαιριστών που φορούν τη λευκή φανέλα με το "Π" στο στήθος να αισθανθούν δυναμική και μαζική τη στήριξη όλων των φιλάθλων του Πιερικού στο πλευρό τους.
Όσο περισσότεροι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ώθηση που θα πάρουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλος κόσμος μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της επανόδου του Πιερικού μας στα "σαλόνια" της Super League. Ο "μαραθώνιος" βρίσκεται σχεδόν στα μισά και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο στόχος αυτός, η άνοδος της ομάδας, θα κερδηθεί μόνο αν ο κόσμος σταθεί στο πλευρό της. Όλοι, γύρω και μέσα στην ομάδα είμαστε πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Το μόνο που απομένει είναι το βροντερό "παρών" του "δωδέκατου παίκτη", του κόσμου του Πιερικού. Αν ο κόσμος είναι δίπλα μας, δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν».