Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μιλώντας στη Βουλή, η κα Μπακογιάννη επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κατήγγειλε προσπάθεια στοχοποίησής της.

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος είναι ο άνθρωπος που μετέφερε 1.000.000€ στο εξωτερικό.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας άφησε αιχμές κατά του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τον οποίο κάλεσε να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή.
Μιλώντας στη Βουλή, η κα Μπακογιάννη επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κατήγγειλε προσπάθεια στοχοποίησής της.
"Έχω δημοσιοποιήσει κάθε ευρώ και δραχμή και δεν επιτρέπω σε κανένα να σπιλώνει το ήθος και την πολιτική μου σταδιοδρομία", ανέφερε η κα Μπακογιάννη, που επέλεξε να ανέβει στο βήμα της Βουλής για να απαντήσει στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.
"Πριν από τρεις μέρες, από αυτό το βήμα, ζήτησα ως αρχηγός κόμματος, να δημοσιοποιηθεί το όνομα του βουλευτή, που, κατά δήλωση του κ. Νικολούδη, πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ και τα έβγαλε εκτός Ελλάδος. Ομολογώ ένιωθα οργή και περιέργεια, να μάθω ποιος βουλευτής είχε ένα εκατομμύριο και το έστειλε στο εξωτερικό. Πριν από δύο ώρες, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου Βαγγέλη Αργύρη και μου είπε ότι υπήρχε έμβασμα ενός εκατομμύριου, του συζύγου μου, προς το εξωτερικό", ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.