Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πολυχώρος «ON AIR» Και το ...καφεράδιο της Πιερίας είναι πιά γεγονός. Πανελλαδικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ως γεγονός κι ως ΔΡΑΣΗ

KI EKEI ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ, ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Πολυχώρος «ON AIR»

Στην Κατερίνη και επί της οδού ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ στον αριθμό 41, μια παρέα νέων επιχειρηματιών, δημιούργησε, έναν χώρο που σε 151 τμ έχει τα πάντα….
Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου…
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

ΖΕΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΟ...
.
Έχει ένα INTERACTIVE CAFÉ, με έμφαση στα γήινα στοιχεία, ως προς το χρώμα και το ύφος…
Έχει έναν ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, με έμφαση στην μουσική, αλλά και στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ….
Έχει υπολογιστές που δουλεύουν το πρώτο BLOG στον νομό Πιερίας και ένα από τα πρώτα στην ΕΛΛΑΔΑ!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ….
• Στο ισόγειο στεγάζεται ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ» ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει στους 106,7…
• Δίπλα στο στούντιο του ραδιοφώνου, έχει ένα απόλυτα όμορφα διαρρυθμισμένο καφέ…. Πίνεις τον καφέ σου και ΠΙΟ ΕΚΕΙ ο ραδιοφωνικός παραγωγός κάνει …ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΑ! Πανελλαδικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ως γεγονός κι ως ΔΡΑΣΗ!
• Τρείς τηλεοράσεις στο ισόγειο κάνουν τον χώρο να έχει ιδανικές συνθήκες για προβολή ΑΓΩΝΩΝ, καθώς πλέον λόγω κρίσης ο κόσμος το έχει «ρίξει» στην συγκεκριμένη διασκέδαση…
• Στα 55 τμ του παταριού του πολυχώρου, υπάρχει άλλη μια τηλεόραση για αγώνες και για άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια. Στον ίδιο χώρο θα γίνει λόγω της ύπαρξης 10μετρου και πλέον μπαρ σε λίγο μια ξεχωριστή γωνιά για BEER AND WINE BAR.
• ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ – ΓΚΑΛΕΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αργότερα θα φιλοξενεί ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
• Επίσης η ομάδα της επιχείρησης λειτουργεί το Πρώτο blog του Νομού Πιερίας www.pieria-gr.blogspot.com

που έχει χιλιάδες επισκέψεις κάθε μήνα… Βγήκε στην μλογκόσφαιρα το 2008 και μέχρι σήμερα με την σοβαρότητα του και τους διαχειριστές του επώνυμους δημοσιογράφους της πόλης κρατά τα ινία της ενημέρωσης στην περιοχή κι όχι μόνον….
• Το μικρό …παιδί της επιχείρησης είναι το μοναδικό site για τον αθλητισμό που ανήκει στην οικογένεια. Και το όνομα αυτού athlitikos.gr σίγουρα σε λίγο καιρό μαζί με το web radio “athlitikos” που είναι ήδη στον «αέρα» φιλοδοξεί να παίξει και πανελλαδικά πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την υπογραφή του επαγγελματία δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ( μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΙΕΑ)
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ …ΧΑΝΕΙ!
ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ, ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!