Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνέλληνες.


Οι ανεξάρτητοι Έλληνες διακηρύσσομε με στεντόρεια φωνή ΟΧΙ στην ιδεολογική τρομοκρατία, τη λιτότητα, τον αυταρχισμό. ΝΑΙ στην πολιτική κινήτρων, την ψυχή του Έλληνα, την εθνική κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη.

Το μνημόνιο χρησιμοποιείται σαν Δούρειος ίππος, σαν μηχανισμός αντιμετώπισης της κρίσης των Κροίσων της παγκοσμιοποίησης. Αποτελεί μέθοδο δυναμικής επιβολής της θέλησης των ισχυρών του χρηματοπιστωτικού συστήματος στους λαούς με προκάλυμμα το μανδύα προθύμων πολιτικών οργανισμών. Στη χώρα μας τέτοια είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ, η Ν.Δ και τα εξαπτέρυγά τους. Οι μάσκες πλέον έπεσαν!

Εμείς το αγνοούμε το ακυρώνουμε. Για μας χρειάζονται ρηξικέλευθες πολιτικές τομές, ριζοσπαστικές αλλαγές. Άρση και βαθμιαία αποκατάσταση των διαχρονικών ανισοτήτων και αδικιών χωρίς να δημιουργηθούν νέα προβλήματα και κοινωνικοί τριγμοί, κατάργηση των προνομίων και εξασφάλιση των δικαιωμάτων για όλους τους Έλληνες. Δωρεάν υγεία και παιδεία, χορήγηση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (Ε.Ε.Ε.) αξιοπρεπούς διαβίωσης για κάθε πολίτη. Απασχόληση και κίνητρα για τους εργαζόμενους που να ανταποκρίνονται στα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα, που να αντιστοιχούν στο εγχείρημά τους. Μέριμνα για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Ο πολίτης πρέπει να νιώθει την ασφάλεια της κρατικής φροντίδας, να χαίρετε τη ζωή. Πρώτα η πρόοδος του ανθρώπου.

Εσείς κ. Σαμαρά χρησιμοποιείται τον όρο ανάπτυξη, που υποδηλώνει ότι βλέπετε τους πολίτες σαν νούμερα σαν εργαλεία της “ευημερίας„ των αριθμών του ανταγωνισμού των πλουσίων μεγαλοεπιχειρηματιών μέσα σε μία κοινωνία της ζούγκλας. Από χελιδόνι της πολιτικής άνοιξης γίνατε μαυροκόρακας της συμφοράς, του χειμώνα. Από αντάρτης, αιχμάλωτος στο άρμα των Τροϊκανών, οι οποίοι σε αποδέχονται και σε στηρίζουν απροκάλυπτα. Απέπεμψες με άκομψο και αντιδημοκρατικό τρόπο τους συναγωνιστές σου- αντιρρησίες συνείδησης σαν άσωτους υιούς ξεπουλώντας αρχές και αξίες του πατριωτικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού, τους πρόδωσες δηλωσία.

Δεν θα πεινάσομε και δεν θα φτωχαίνομε περισσότερο χωρίς εσάς συνεταίροι της Νέας ΠΑΣΟΚΟδημοκρατίας. Στις εκλογές θα εισπράξετε τα επίχειρα των πράξεών σας, τη μήνη της λαϊκής θέλησης και οργής.

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο και τα πλεονεκτήματα της χώρας μας καθώς και το δημιουργικό ανθρώπινο δυναμικό της.

Δεν θα γίνουμε Κινέζοι ούτε Αφρικανοί της Ευρώπης.

Οι καμένοι Έλληνες του μνημονίου ακολουθούν τον

Καμμένο !

Κατερίνη 25.03.2012

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ