Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ Άργους - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στις 4,00 μ.μ. στο Άργος

Στο Άργος αγωνίζεται αυτό Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος. Παίζει με την τοπική ΑΕΚ στις 4 μ.μ. και με το αναπτερωμένο ηθικό μετά τη σημαντική νίκη επί της … άλλης ΑΕΚ, την καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς και με τις ευχές των πολυπληθών φίλων της ομάδας, το θετικό αποτέλεσμα θεωρείται σχεδόν βέβαιο.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Σέβομαι πάρα πολύ την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών του Άργους, εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάνουμε. Η Α2 είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που υπάρχει».

Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός: «Πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση απέναντι σε μια ομάδα που έχει βγει από πολύ νωρίς εκτός στόχων. Έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καλή ατμόσφαιρα και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να χτίζουμε πάνω στις αρχές μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».