Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ιδιωτικοποιείται η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100; Πάει στον Αλαφούζο;

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρης Ζαριανόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής τοποθέτησής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την…τρομακτική όπως την χαρακτήρισε απουσία της αντιπολίτευσης από τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Και οι βόμβες ξεκίνησαν… Είπε πως ο προϊστάμενος της TV100 Φίλιος Στάγκος, είναι άνθρωπος του Αλαφούζου και πως ο Μπουτάρης, πέρα από την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας μπορεί να σκέφτεται και την ιδιωτικοποίηση της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης. «Μήπως σκέφτεστε να δώσετε την TV100 στον Αλαφούζο; Με τον Παπαχελά είστε φίλοι», είπε απευθυνόμενος στον Μπουτάρη και συνέχισε: «τα wikileaks έγραψαν πως ο Παπαχελάς για να γράψει ένα κείμενο πρέπει να πάρει το ‘ΟΚ’ από τους Αμερικάνους. Τα ξέρετε αυτά», ρώτησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Μπουτάρης, φάνηκε έκπληκτος και του απάντησε πως όλα αυτά είναι σενάρια και πως το έχει πάει πολύ μακριά το θέμα…

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Ζαριανόπουλος τα λέει αυτά. Και παλαιότερα, ανέφερε πως «ο Αλαφούζος ελέγχει την TV100, γιατί ο Στάγκος είναι άνθρωπος του Αλαφούζου και του βόθρου Σκάι».