Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων -Κοριτσιών
4 - 3 (Πέναλτι)  
               
    Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα οι παίχτριες – Μαθήτριες  του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης νίκησαν και προκρίθηκαν στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων – Κοριτσιών στο γήπεδο του Ατρομήτου την αντίστοιχη ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης. Το σκορ του κανονικού αγώνα ήταν 1 – 1 και διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν σε μια αντεπίθεση των κοριτσιών του 1ου ΕΠΑΛ η Τριγωντζή με σουτ κεραυνό μέσα από την περιοχή και αριστερά άνοιξε το σκορ. 

Οι μαθήτριες του  4ου ΓΕΛ πιο έμπειρες εμφανώς και με καλύτερα πατήματα στο γήπεδο πίεσαν και έφθασαν στην ισοφάριση  5 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου. 
                Στην επανάληψη η πίεση προς την εστία του 1ου ΕΠΑΛ αυξήθηκε όμως η θέληση και το πάθος των κοριτσιών του σχολείου μας απέτρεψε τα χειρότερα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα μπορούσαν να τελειώσουν το αγώνα στην κανονική του διάρκεια. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ε. Γκούμα έστειλε τις παίχτριες και των δύο ομάδων στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.
                Εκεί με πρωταγωνιστή την τερματοφύλακα Μ. Πατσιοδήμου που απέκρουσε δυο από αυτά η ομάδα Κοριτσιών του 1ου ΕΠΑΛ πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕΛ Κ. Μηλιάς.         
Συγχαρητήρια στις  παίχτριες και των δύο ομάδων για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν και δεν ξέχασαν ότι ακόμα και στο γήπεδο παραμένουν μαθήτριες.           
1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης (Συρόπουλος Δ.) : Τσιαπάρη Γ., Τσαταλμπά Μ., Κοζίνα Ι.,Λαζαρίδου Ε., Τάχου Β., Χατζησαββίδου Ν., Ιωσηφίδου Μ., Γενηγιώργη Α.,Πατσιοδήμου Μ., Λάτα Ε., Νταούλια Α., Καρσανίδου Μ., Τριγωντζή Ι., Κατσαντώνη Μ., Χαρισοπούλου Α., Κόλτση Π.  
 Καρακούσης Αθανάσιος
Υποδιευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης