Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ "Γ.Α.Μ.Σ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ"



Αρωνάς 12-2-2013
Προς: EΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κοιν: Eπιτροπή Διαιτησίας

Θέμα: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
ΓAMΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ
1977
 



    
    Κύριοι, ο σύλλογός μας δεν σας έχει απασχολήσει ποτέ με ενστάσεις ή διαμαρτυρίες για την διαιτησία των αγώνων του. Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Μ.Σ Αρωνά αποφάσισε να στείλει για πρώτη φορά επιστολή διαμαρτυρίας. Επειδή η σιωπή μας πιθανόν να εκλαμβάνεται ως αδυναμία από ορισμένους κύκλους, και με αφορμή την διαιτησία των τελευταίων αγώνων μας και με αποκορύφωμα κόντρα στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους αποφασίσαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαιτητές.



Η οργή μας είναι μεγάλη, η πίκρα μας δε ακόμα μεγαλύτερη κυρίως για τους νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι αν και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, κάποιοι άλλοι φροντίζουν αυτό να παιχτεί εκτός του γηπέδου, στερώντας από κάθε ομάδα το ευγενές κίνητρο του “ευ αγωνίζεσθε”. Μετά και από αυτό το κάκιστο διαιτητικό γεγονός, το ΔΣ εφιστά τη προσοχή στους αρμόδιους φορείς που εποπτεύουν το πρωτάθλημα και τη διαιτησία του.



"Θέλουμε οι κύριοι Διαιτητές να σέβονται την ιστορία του Σωματείου μας, την προσπάθεια που κάνουμε για να εκπροσωπηθεί επάξια η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο της Πιερίας. Εάν κάποιοι έχουν προδιαγράψει την τύχη της κάθε ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να μας το πείτε προκειμένου να κάνουμε και εμείς τις επιλογές μας.



Θέλουμε να φωνάξουμε, φτάνει πια.  Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.



Η πίκρα μας και η συνεπακόλουθη οργή μας θα αποτελέσει εφαλτήριο για την συνέχεια.


Θέλουμε αυτή η φωνή μας να ακουστεί από όλους
  και ειδικά από αυτούς τους παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι, όπως και εμείς, "ματώνουν" οικονομικά και προσπαθούν να αναβαθμίσουν αυτό το έρμο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.



Κύριοι, η τύχη της ομάδας μας και όλων των ομάδων που προσπαθούν να κρίνονται οι αγώνες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι στα χέρια σας. Προστατεύστε μας.



Με τιμή

το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΓΑΜΣ Πιερικός Αρωνά