Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δέκατη πέμπτη ημέρα διαμαρτυρίας και ο λαός της Βόρειας Πιερίας συνεχίζει, ενάντια στην άδικη απόφαση της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και στο μαρασμό της οικονομικής ανάπτυξης της Πιερίας.

Στα διόδια Αιγινίου είχαμε Παμπιερική διαμαρτυρία ενάντια στη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου και της Λεπτοκαρυάς, για μια ώρα έγινε κατάληψη χωρίς  να πληρώνουν διόδια τα διερχόμενα αυτοκίνητα  και οι οδηγοί κορνάριζαν συνεχώς  σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγωνιζομένους εναντίον των διοδίων.  Στη σημερινή διαμαρτυρία παρέστη και έκανε δηλώσεις ενάντια στη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη. Επίσης είχαν τηλεοπτική κάλυψη δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών ΑΛΦΑ και της ΕΡΤ3.
Ο αγώνας που δίνει ο λαός της Πιερίας όλες αυτές τις ημέρες για την κατάργηση των καταστροφικών για τον τόπο διοδίων του Αιγινίου και των παράπλευρων της Λεπτοκαρυάς, κλιμακώνεται συνεχώς και αναμένεται να κορυφωθεί στο μεγάλο παμπιερικό συλλαλητήριο της Τετάρτης στη 1 η ώρα το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης και όπου κατόπιν θα μεταβεί ο κόσμος με δωρεάν λεωφορεία στα διόδια Αιγινίου.