Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Άνετη επικράτηση με σκορ 3 - 0 και ωραίο ανάπτυγμα παιχνιδιού για τους παίχτες – μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας το μεσημέρι της Τρίτης επί του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων
               

   Άνετη επικράτηση με σκορ 3  -  0 και ωραίο ανάπτυγμα παιχνιδιού για τους παίχτες – μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας το μεσημέρι της Τρίτης επί του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης. Οι παίχτες του Δημήτρη Συρόπουλου έδειξαν από την αρχή ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι και σημείωσαν 2 τέρματα στο πρώτο 20λεπτο. Το πρώτο τέρμα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Λάλα  μετά από πλαγιοκόπηση από τα αριστερά της άμυνας του  2ουΓΕΛ. Και το δεύτερο με σουτ από δεξιά του Παναγιωτίδη μετά από αντεπίθεση. 
Κάπου εκεί οι παίχτες – μαθητές του 2ου ΓΕΛ αντέδρασαν, πίεσαν ψηλά κερδίζοντας φάουλ σε επικίνδυνα σημεία. Η ετοιμότητα όμως του Κουμουρτζήαλλά και η τύχη (Δοκάρια) όπου χρειάστηκε δεν επέτρεψαν στους παίχτες του 2ου ΓΕΛ να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Δημήτρη Συρόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν ένα τρίτο τέρμα με τον Λαγιώτη και είχαν και  τέσσερα δοκάρια !!!
Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μέλλιου βρήκε του παίχτες του 1ουΕΠΑΛ, αφού συγχαρούν τους αντιπάλους τους για τον ωραίο αγώνα, να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο το μεσημέρι της Πέμπτης ώρα 13:00 με αντίπαλο την ομάδα του ΓΕΛ Κονταριώτισσας. Δύο ώρες νωρίτερα στις 11:00 η ομάδα ποδοσφαίρου των  Κοριτσιών του Σχολείου μας θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα του ΓΕΛ Κ. Μηλιάς.       
1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης (Συρόπουλος Δ.) : Κουμουρζτής Θ., Λάτα Σ. , Παναγιωτίδης Γ. Βακάρος Γ. , Μποστάντζι Ε., Τάχος Σ.,  Χρυσοχοΐδης Γ. , Λαγιώτης Ν., Λάλα Α., Κουλιανόπουλος Γ., Μπαμίχας Κ., Ίτσιος Δ.,  Παλιαρούτας-Θεοδώρου Ν., Βύρος Κ., Μπαμπούλης Α. , Κοστούρι Ε.  
 Καρακούσης Αθανάσιος
Υποδιευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης