Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ην Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Λιτοχώρου για τον Εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2013.



 







Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Λιτοχώρου για τον Εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2013. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τις εισηγήσεις:

«Διαδίκτυο και Βασικές Υπηρεσίες» της κ. Μήτσου Ευανθίας, καθηγήτριας πληροφορικής του σχολείου,
«Διαδίκτυο: Χρήση και Κατάχρηση ενός ωφέλιμου εργαλείου» της κ. Κατσαμάκα Ουρανίας, φιλολόγου του σχολείου,
«Εθισμός στο Διαδίκτυο και έφηβοι μαθητές» του κ. Μακροβασίλη Αθανασίου, καθηγητή πληροφορικής του σχολείου.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων ομάδα μαθητών της Γ' τάξης, που συμμετέχουν στη δράση παρουσίασαν την αφίσα που σχεδίασαν με τίτλο: «Σύνδεση με Σύνεση». Η αφίσα απεστάλη στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (Saferinternet.gr), όπου και παρουσιάστηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 μαζί με τις αφίσες άλλων σχολείων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Λιτοχώρου και την παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Το Γυμνάσιο Λιτοχώρου συμμετέχει για πρώτη φορά ως πρεσβευτής της δράσης του Safer internet και είναι ένα από τα 217 σχολεία που πανελλαδικώς έλαβαν μέρος. Υπεύθυνοι της δράσης είναι ο κ. Μακροβασίλης Αθανάσιος και η κ. Κατσαμάκα Ουρανία.