Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/13

Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Νομού μας συμμετέχουμε στην Γενική Πανελλαδική Πανεργατική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Φλεβάρη.
Απεργούμε ενάντια στα μνημόνια και στα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα και τις αυταρχικές συμπεριφορές της κυβέρνησης και των εργοδοτών.

Απεργούμε για τη βάναυση καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων και για τη φορολογική αφαίμαξη εργαζομένων και συνταξιούχων που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και περιθώριο αντοχής .
Απεργούμε για την ισοπέδωση των οικονομικών, ασφαλιστικών, εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων από τις μνημονιακές πολιτικές.
Απεργούμε και απαιτούμε:
Την υπογραφή και εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της Ανεργίας και ανακούφισης των Ανέργων.
Ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των κατασταλτικών και αντιδημοκρατικών μέτρων και διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης.
Την κατάργηση των διοδίων του Αιγινίου και των παράπλευρων της Λεπτοκαρυάς.
Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων, η αντιμετώπιση της αυταρχικής και αδιέξοδης πολιτικής της κυβέρνησης, επιβάλουν τη μέγιστη ΕΝΟΤΗΤΑόλων των δυνάμεων της εργασίας ,στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για την ικανοποίηση τωνΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους της Πιερίας στην Απεργιακή κινητοποίηση και στην Απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.
Όλες και όλοι στην απεργία, στις 20 Φλεβάρη και στη απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Κατερίνη 11/2/2013
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ