Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων, εκπροσώπων συλλόγων κ.α. φορέων πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Αθλητικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, το βράδυ του περασμένου στο κέντρο “ΕΛΙΑ”.







   Παρουσία πλήθους μελών και φίλων, εκπροσώπων συλλόγων κ.α. φορέων πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Αθλητικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, το βράδυ του περασμένου στο κέντρο “ΕΛΙΑ”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.
Ιδανικό κλίμα διασκέδασης δημιούργησαν τα μουσικά σχήματα (παραδοσιακό, ποντιακό και λαικό) που πρωταγωνίστησαν στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μυστρίδης, ευχήθηκε καλή χρονιά, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου για την περασμένη χρονιά σε οργανωτικό, αγωνιστικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο επισημαίνοντας ότι “αθλητισμός πολιτισμός και κοινωνική αλληλεγγύη είναι για τον σύλλογο έννοιες αλληλένδετες”.
Παράλληλα, χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Γιουμίδης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Γρηγοριάδης.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Βραβείο για την σαραντάχρονη προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης απονεμήθηκε στο μέλος του συλλόγου Κουτσιώτα Αντώνη.
Επιπλέον, βραβεύτηκαν οι 3 γυναίκες που έλαβαν συμμετοχή στον κλασικό Μαραθώνιο και τερμάτισαν με επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα οι:
Παπαδημητρίου Γεωργία
Κουκούλα Μαργαρίτα
και η μικρή Κωνσταντοπούλου Ευγενία
Τέλος, το βραβείο ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' απονεμήθηκε στον Ευστάθιο Τζητηρίδη.
Για την ιστορία το φλουρί κέρδισε η κα Μαρία Γερομιχαλού.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης, όλους όσοι παρέστησαν, τους χορηγούς, δωροθέτες και όλους όσοι ενίσχυσαν με κάθε τρόπο και αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου.