Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πρώην υπουργοί πάνω στην πίστα...




 ...παίζουν ντραμς και κιθάρα!

Δείτε τις φωτογραφίες...
Όλα τα είχαμε δει με τα καινούρια σχήματα στο πολιτικό σκηνικό, αλλά να φτιάξουν ορχήστρα τα ηγετικά τους στελέχη και να δώσουν… συναυλία σε μπυραρία, μάλλον αυτό δεν έχει προηγούμενο.

Αφορμή τα γενέθλια του ... πρώην υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη, ο οποίος κάλεσε το Σάββατο το βράδυ τον νέο του αρχηγό και παλιό του φίλο Ανδρέα Λοβέρδο , μαζί με νέους «συντρόφους» στην ΡΙΚΣΣΥ και παλιούς φίλους από το ΠΑΣΟΚ, στη μπυραρία Bier Fash στον Γέρακα.

Ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, ο πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε με τα οικονομικά μέτρα και διαγράφηκε από τον Γ. Παπανδρέου και έκτοτε ξέκοψε από το πρώην κόμμα του, ο Κ. Παταβούκας που βρίσκεται κοντά στο εγχείρημα του Α. Λοβέρδου, αλλά και ο πρώην υφυπουργός Θ. Μωραΐτης, ο οποίος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ αλλά είναι φίλος με τον Χρήστο Αηδόνη.

Το «κλου» της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι οι δύο πρώην υφυπουργοί, Μωραΐτης και Αηδόνης ανέβηκαν στην ορχήστρα του μαγαζιού. Mε τον πρώτο να παίζει ντραμς και τον δεύτερο ηλεκτρική κιθάρα!
Μάλιστα ο Αηδόνης ερμήνευσε και τραγούδι που έγραψαν οι ίδιοι! Κι όλα αυτά ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος έδινε τον ρυθμό, με παλαμάκια, δίκην μαέστρου…