Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης.





   
  
  Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης.
   Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ο οποίος ευχήθηκε στους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους:«καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στην μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του Δήμου και προπάντων αλληλεγγύη και αντοχή στις δυσκολίες που περνάει η κοινωνία»
 

«Γίνεται καθημερινά δημιουργική δουλειά προς όφελος των δημοτών» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Μπουρονίκος, ενώ «συνεχίστε να εργάζεστε με διάθεση και ευθύνη» προέτρεψε το προσωπικό, από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας.
Ευχές για υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος Αλέξανδρος Γιουμίδης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γεώργιος Παλαιοσελίτης.
Χαιρετισμό και ευχές για μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά απηύθυναν επίσης επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα οι Χρήστος Καραφουλίδης και Αντώνης Μάντζιος αντίστοιχα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.