Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΛΑΚΡΑ

















Ένας Αμερικανός πλαστικός χειρούργος, ισχυρίζεται πως ανακάλυψε μια νέα θεραπεία με μπότοξ κατά της φαλάκρας!

Ο ειδικός, εντελώς τυχαία έφθασε στο συμπέρασμα ότι η γνωστή ενέσιμη θεραπεία κατά των ρυτίδων μπορεί να βοηθήσει να μεγαλώσουν και πάλι τα μαλλιά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δρ. Qurian, παρατήρησε ότι χορηγώντας στη μητέρα του μπότοξ, για τις ημικρανίες από τις οποίες υπέφερε, μετά από χημειοθεραπείες. Ο πλαστικός χειρουργός, έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι εκτός από την ανακούφιση που ένοιωθε η μητέρα του, άρχισαν να μεγαλώνουν και τα μαλλιά της τα οποία είχε χάσει λόγω της χημειοθεραπείας.
Μετά από αυτό, άρχισε να δοκιμάζει τη συγκεκριμένη θεραπεία σε εθελοντές, εμπλουτίζοντας όμως το μείγμα των ενέσεων, με βιταμίνες προκειμένου να κάνει την όλη διαδικασία ακόμη πιο αποτελεσματική.

«Οι ενέσεις μπότοξ κατά της φαλάκρας ήταν πολύ ασφαλείς για τους ασθενείς μου και πολύ πιο αποτελεσματικές από οτιδήποτε άλλο έχω δει μέχρι τώρα», τονίζει ο δρ. Qurian

Σύμφωνα με τον γιατρό, το μυστικό επιτυχίας είναι ότι το μπότοξ προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η διείσδυση των θρεπτικών ουσιών στους θύλακες των τριχών.