Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Οι FAMILY THE LABEL σε ένα δυνατό LIVE

Αύριο στις 21:00 στην κεντρική πλατεία
Συναυλία - Αφιέρωμα στον αγώνα κατά των ναρκωτικών


Οι FAMILY THE LABEL ........ LIVE

Απολαυστικές στιγμές σε ρυθμούς hip hop αναμένεται να ζήσουν οι fans της μουσικής στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει αύριο το σχήμα των Family the Label (το αποτελούν δημοφιλείς ερμηνευτές) στις 21:00 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Η συναυλία - αφιέρωμα στον αγώνα κατά των ναρκωτικών που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Οργανισμός Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του Δήμου Κατερίνης φέρει τον τίτλο "Αγαπώ τη ζωή. Δεν παραμυθιάζομαι".

Οι hip hoppers θα έχουν την ευκαιρία, να απολαύσουν live αγαπημένους ερμηνευτές όπως οι: NEBMA, KOMHS X, ΘΗΡΙΟ, PROFESSIONAL SINNERS, σε μία βραδιά, αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά.

"Όλοι οφείλουμε να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών. Για την προβολή ενός αγώνα που αποτελεί προϋπόθεση και το μόνο δρόμο συνέχισης και υπεράσπισης της ζωής, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, διοργανώνουμε την αυριανή εκδήλωση" επισημαίνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου.

Πρόκειται για ορισμένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα hip hop ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, ιδιαίτερα δημοφιλή στο ευρύ κοινό. Στην παράστασή τους, στο πλαίσιο της συναυλίας θα συναντήσουμε το γνωστό ύφος τους, τους στίχους που τα "χώνουν" στην αργκό τους -έχουν γίνει σύνθημα της νεολαίας- και τους γνώριμους ρυθμούς.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας "ΑΤΡΑΚΤΟΣ", ο ΣΥ.Ν.Α. της Ιεράς Μητρόπολεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και το Ηλιοτρόπιο.