Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΣΕΧΤΑ: «Θα σας χτυπάμε χωρίς έλεος»

Απειλές εναντίον πολιτικών, δημοσιογράφων, αλλά και κατά των μαρτύρων στην υπόθεση δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα, το πρωί της 17ης Ιουνίου, εκτοξεύει η «Σέχτα Επαναστατών» μέσω της επτασέλιδης προκήρυξής της, που δημοσιεύεται την Τετάρτη στα Νέα.

Η προκήρυξη, με την οποία η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα, χαρακτηρίζεται από την κυνική και σκληρή γλώσσα του συντάκτη ή των συντακτών της.

Η οργάνωση εξαπολύει απειλές κατά πάντων: «Ο εχθρός είναι παντού αλλά κυρίως είναι εδώ. Στα αστικά κέντρα, στα πλοκάμια της μικροοικονομίας των συντηρητικών στρωμάτων, στα κέντρα λήψης αποφάσεων του μεγάλου κεφαλαίου, στους θιασώτες της πολιτικής σκηνής, στα δημοσιογραφικά θεωρεία και τους εργολάβους τους, σε οτιδήποτε διαμορφώνει και συμμετέχει στην θεσμική ζωής της Ελλάδος» αναφέρουν, ενώ σε άλλο σημείο της προκήρυξης γράφουν:

«Έτσι τα ΄χαμε πει και οι πράξεις από' δω και πέρα θα σφραγίσουν τα λόγια μας με δεσμούς αίματος των εχθρών μας [...] Η πρακτική της εκτέλεσης εξυπηρετεί το πρόγραμμα της μόνιμης απειλής που είχαμε ήδη εξαγγείλει στην 1η μας ανακοίνωση. Από 'δω και πέρα οι πολιτικές εκτελέσεις περνάνε στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων μας. [...] Τώρα ξέρετε ποιος έχει σειρά... και η λίστα είναι μεγάλη κουφάλες, θα σας χτυπάμε χωρίς κανένα έλεος»...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ "ΓΛΩΣΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...