Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Εντυπωσιακές παρουσίες!

Δύο μέρες και νύχτες γεμάτες νιάτα, ομορφιά και εντυπωσιακές παρουσίες πρόσφεραν στο κοινό της Πιερίας οι 22 υποψήφιες του διαγωνισμού Miss Παγκόσμιος Τουρισμός που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στην Αθήνα.

Τα δροσερά κορίτσια που τράβηξαν τα βλέμματα όλων, όπου κι αν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πιερία, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να γίνουν talk of the town από την Τετάρτη 30 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 1 Ιουλίου.
Στο photoshooting που έγινε στο Lions Blue τα κορίτσια πόζαραν στο φακό των φωτογράφων, οι οποίοι αποθανάτισαν τις εκθαμβωτικές τους παρουσίες και τα καλλίγραμμα κορμιά τους.
Στο DIAS HOTEL RESTAURANT στον Πλαταμώνα το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου διοργανώθηκε ο διαγωνισμός Queen of Tourism, με τις επίδοξες βασίλισσες της ομορφιάς να αστράφτουν στην εντυπωσιακή βραδιά. Κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Miss Παραγουάη.
Και το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου στο Villa White στην Παραλία Κατερίνης διοργανώθηκε η βράδιά Miss Disco όπου συνοδεία δυνατής μουσικής τα κορίτσια έκαναν πασαρέλα, χόρεψαν και διασκέδασαν έως αργά. Κορίτσι της Disco αναδείχθηκε η Miss Ιταλία.
Οι υποψήφιες απόλαυσαν την φιλοξενία και το άψογο service του Hotel DANAI στην Ολυμπιακή Ακτή, χορηγού των εκδηλώσεων
Την Οργάνωση της Παραγωγής είχαν το Models Academy του κ. Κουτούλια και η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.