Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στη Παμβώτιδα λίμνη. Οι αγώνες συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα, καθώς ήταν η τελευταία διοργάνωση πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουλίου στον ίδιο στίβο. Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 8 αθλητές σε 6 αγωνίσματα και κατέκτησαν 2 χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Μπικογιάννης Γιάννης στο σκιφ παίδων και στο διπλό σκιφ παίδων οι αθλητές Χαρισσόπουλος Αντώνης και Μπικογιάννης Γιάννης.
Στο σκιφ παίδων ο Χαρισσόπουλος Αντώνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ενώ στο διπλό σκιφ κορασίδων οι αθλήτριες Νικολαΐδου Δέσποινα και Μαρανή Νίκη τερμάτισαν τρίτες και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.



Οι αθλητές Κωστόπουλος Γιάννης, Ζέρβας Ρένος,Τσολόπουλος Αλέξανδρος και Καραβάσης Κώστας αγωνίστηκαν στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου και τερμάτισαν έκτοι.



«Η ομάδα έκανε πολύ καλές κούρσες και η συνολική εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το οποίο προετοιμαζόμαστε εντατικά» δήλωσε ο προπονητής Γ.Μπικογιάννης και πρόσθεσε ότι «η θερινή προετοιμασία δεν θα χαλαρώσει και μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς κάποιοι από τους αθλητές της ομάδας θα πάρουν μέρος και στους αγώνες πρόκρισης για την συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα.»