Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ασφαλτοστρώσεις…στο εθνικό δίκτυο καλοκαιριάτικα ΕΛΕΟΣ...ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΛΙ!






Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στην εθνική οδό λόγω των εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης του οδικού άξονα, που θα επιφέρουν νέα ταλαιπωρία στους οδηγούς, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα που αυξάνεται η κίνηση προς την παραλιακή ζώνη της Πιερίας.



Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από σήμερα Τρίτη 06/07/2010 είναι οι εξής:



1. Στο τμήμα από τη Χ.Θ. 456 (βόρεια του Α/Κ Κορινού) έως τη Χ.Θ.461 (νότια του Α/Κ Μεθώνης - Αγαθούπολης):



1.1. Περιορισμός σε δύο (2) λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.



1.2. Περιορισμός σε δύο (2) λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και εκτροπή του στον ανατολικό κλάδο του αυτοκινητόδρομου.



1.3. Διακοπή της κυκλοφορίας στον Α/Κ Μακρύγιαλου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.



Οι οδηγοί με προορισμό το Μακρύγιαλο στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα πρέπει να εξέρχονται από τον Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης. Οι προερχόμενοι από το Μακρύγιαλο, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης.



2. Στο τμήμα από τη Χ.Θ. 465 (βόρεια του Α/Κ Μεθώνης - Αγαθούπολης) έως τη Χ.Θ. 473 (νότια του Α/Κ Κλειδιού), θα παραμείνουν ως έχουν οι υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δηλαδή:



2.1. Περιορισμός σε δύο (2) λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.



2.2. Περιορισμός σε δύο (2) λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και εκτροπή του στον ανατολικό κλάδο του αυτοκινητόδρομου.



2.3. Διακοπή της κυκλοφορίας στον Α/Κ Αιγινίου σε όλες τις κατευθύνσεις πλην της εξόδου από Αθήνα.



Οι οδηγοί με προορισμό το Αιγίνιο στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα πρέπει να αναστρέφουν από τον Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης και να εξέρχονται προς Αιγίνιο από τον Α/Κ Αιγινίου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι προερχόμενοι από το Αιγίνιο, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης.



Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. εφιστά την προσοχή των χρηστών κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και ζητά την κατανόησή τους για την όποια ταλαιπωρία.