Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έ ΡΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009.... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ....

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Τετάρτης 29 Απριλίου 2009 

Τότε ΈΣΠΑΓΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ, σήμερα τί γίνεται;;; Ξέρει κανένας να μου πει;;;

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Έσπασε πάλι ο αγωγός του "Φράγματος της Μόρνας" Πιερίας






Για μια ακόμη φορά έσπασε σήμερα ο κεντρικός αγωγός του "Φράγματος της Μόρνας" που θα μεταφέρει το νερό προς τη Βόρεια Πιερία, αυτή τη φορά στον δρόμο που ενώνει τις Καρυές με την Μεσαία Μηλιά, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, με αποτέλεσμα λόγω της νέας αυτής βλάβης να χύνονται από τον αγωγό πάνω από 150 κυβικά νερού την ώρα.
Τη βλάβη αντιλήφθηκε πρώτος ο παπα-Βασίλης από τις Καρυές, μια και προετοιμάζει τον παρακείμενο ναϊσκο του Αγίου Αθανασίου για την πανήγυρη της 2ας Μαΐου και ανησύχησε, μήπως υποστεί καθίζηση ο δρόμος από τη μεγάλη ποσότητα νερού που χυνόταν από τον αγωγό. Δεδομένου ότι ο αγροτικός αυτός δρόμος είναι μεγάλης κυκλοφορίας, αφού από εκεί κινούνται για τις αγροτικές εργασίες τους οι αγρότες της περιοχής με τα οχήματα τους, αλλά από εκεί διέρχονται και βαρέα οχήματα, πράγμα που με τη νέα βλάβη του αγωγού καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση των τροχοφόρων για τυχόν πρόκληση σοβαρού...

ατυχήματος.
Στο σημείο της νέας βλάβης του αγωγού βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Νικόλαος Τζήκας, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής : "Πρέπει να καταλάβει ο κ. Νομάρχης ότι το έργο δεν είναι τόσο καλά κατασκευασμένο, έτσι ώστε να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να το χρησιμοποιήσει, για να μεταφέρει νερό. Πιστεύουμε ότι συνεχώς θα έχουμε τέτοια σπασίματα και ότι δυστυχώς μέσα σε αυτόν τον δρόμο, από τον οποίο διέρχονται σε καθημερινή βάση πάρα πολλοί κάτοικοι με τα οχήματα τους, κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να προκύψουν και επικίνδυνες καταστάσεις και κυρίως, όταν διέρχονται από εδώ μεγάλα φορτία. Το σημερινό σπάσιμο του αγωγού που σημειώθηκε κάτω από την επιφάνεια του δρόμου, αποδεικνύει ότι κανένας κάτοικος και κανένας φορέας της περιοχής δεν ασχολείται με δολιοφθορές και αυτό το τονίζω προς απάντηση του κυρίου Νομάρχη για την μήνυση που κατέθεσε κατά αγνώστων, υπαινισσόμενος πιθανούς δολιοφθορείς για τις βλάβες που προκύπτουν συνεχώς εξ αιτίας των κακοτεχνιών του έργου. Εδώ πιο πάνω πριν λίγο καιρό ο αγωγός υπέστη άλλες δύο βλάβες".
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για το θέμα με τον δήμαρχο Πέτρας Μάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος απουσίαζε από τον δήμο, μας δήλωσε τα εξής : "Έχω ενημερωθεί για τη νέα βλάβη, αλλά αποφεύγω να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση, διότι το θέμα έχει κουράσει τον κόσμο¨.