Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟN ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Χρήστος Ξηρομερίτης:

«Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να αυξήσουμε και άλλο την αυτοσυγκέντρωση και την υπομονή μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Γιώργος Σκαραφίγκας:

«Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Πανελευσινιακό στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, οι προπονητές Χρήστος Ξηρομερίτης και Γιώργος Σκαραφίγκας, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Κρατάμε τη νίκη και το καλό μπάσκετ που παίξαμε σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού. Όμως, το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στα λάθη που κάναμε στο κομμάτι της τακτικής μας, κυρίως της αμυντικής, στο πρώτο δεκάλεπτο και στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα. Το θετικό είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, αφού με το 2/2 κόντρα σε Ολυμπιάδα και Λαύριο αποφεύγουμε τον υποβιβασμό.
Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να αυξήσουμε και άλλο την αυτοσυγκέντρωση και την υπομονή μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Γιώργος Σκαραφίγκας – προπονητής Πανελευσινιακού: «Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα έπαιζε με έναν αντίπαλο που ήθελε οπωσδήποτε ένα αποτέλεσμα νίκης. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι ένα σημείο. Στο δεύτερο μείναμε είτε από ενέργεια, είτε από μεγαλύτερη θέληση των παιδιών από την Κατερίνη, αλλά η γεύση που μένει στο τέλος είναι ότι εμείς θέλαμε περισσότερο τη νίκη …»