Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΔΕ –ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΟΥ, ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ



Ανοιχτή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Δίου, Λιτοχώρου και Αν. Ολύμπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο ΛΗΤΩ στην Πλάκα Λιτοχώρου.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση των πολιτών της Νότιας Πιερίας για το περιεχόμενο της ολοκληρωμένης πρότασης της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από
την κρίση, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, στο Ζάππειο ΙΙ.
Την πολιτική ανάλυση της πρότασης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μόσχος Γιαλένιος ενώ ο Γ.Γ κ. Ξενοφών Παραλιακός παρουσίασε, με διαφάνειες, τα επιμέρους οικονομικά στοιχεία του Σχεδίου.
Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο Τομεάρχης Πιερίας της ΝΔ κ. Γ. Σπηλιόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ιω. Κουρινιώτης και οι πρόεδροι των τριών ΔΗΜ. ΤΟ κ.κ. Δ. Πιστικός (Λιτοχώρου), Ν. Παπανικολάου (Δίου) και Θ. Αγοραστός (Αν. Ολύμπου).
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης έγινε διεξοδική συζήτηση ενώ διατυπώθηκαν και απόψεις από τους παρευρισκομένους.
Στη συνεδρίαση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σ. Μαυρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δ. Τσιμήτρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δίου-Ολύμπου κ. Κ. Δημόπουλος, ο πρώην Υφυπουργός κ. Γ. Κωνσταντόπουλος, ο πολιτευτής κ. Α. Τόκας, ο τέως δήμαρχος Αν. Ολύμπου κ. Α. Χονδρόπουλος, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας κ. Κ. Κουκοδήμου καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, μέλη της ΝΟΔΕ, μέλη και φίλοι της ΝΔ και εκπρόσωποι φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος προκειμένου να έχουν αναλυτική ενημέρωση, σχετικά με το Σχέδιο εξόδου από την κρίση που προτείνει η ΝΔ.
Η συγκεκριμένη συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της ΝΟΔΕ Πιερίας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το Ζάππειο ΙΙ, σε συνεργασία με τις κατά τόπους ΔΗΜ. ΤΟ. Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ