Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλους χωρισμούς τα τελευταία δύο χρόνια που προκάλεσαν έκπληξη.

Hollywood: Οι χωρισμοί που μας σόκαραν
Με αφορμή την ανακοίνωση της Jennifer Lopez και του Marc Anthony μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλους χωρισμούς τα τελευταία δύο χρόνια που προκάλεσαν έκπληξη.


Αυτό που σίγουρα έπιασε πολλούς «στον ύπνο» ήταν το διαζύγιο της Eva Longoria με τον Tony Parker, ακόμη περισσότερο γιατί λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση ότι παίρνουν διαζύγιο το Νοέμβριο του 2010, είχαν περάσει ένα καλοκαίρι γιορτάζοντας τον μεγάλο έρωτά τους.


Κανείς δεν περίμενε και την ανακοίνωση της Courteney Cox και του David Arquette ότι αποφάσισαν να ζουν χωριστά για ένα διάστημα το περασμένο Φθινόπωρο. Ακόμη δεν τα έχουν βρει, αλλά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν διαζύγιο.


Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε και ο χωρισμός της Christina Aguilera με τον Jordan Bratman. Το ζευγάρι που έχει ένα γιο τον Max πήρε διαζύγιο το Δεκέμβριο του 2010.

Διαζύγιο και χωρισμός εντελώς ξαφνικός και λίγες εβδομάδες μετά την ομιλία της στα Oscars, ήταν αυτός της Sandra Bullock με τον Jesse James. Κανείς βέβαια δεν μπόρεσε να την κακολογήσει με όσα βγήκαν στη δημοσιότητα στη συνέχεια για τα όσα είχε κάνει ο πρώην πια σύζυγος της γνωστής ηθοποιού.

Ακόμη ένας χωρισμός και όχι διαζύγιο που σόκαρε ήταν αυτός του Jim Carrey με την Jenny McCarthy επίσης λόγω του ότι οι δυο τους δεν είχαν αφήσει να φανεί το παραμικρό. Λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση είχαν κάνει μία τελετή ανταλλαγής όρκων στη Χαβάη.

Το 2007 ο Pete Townsend δήλωνε «παντρεμένος» με την Charlize Theron, όμως τρία χρόνια αργότερα και μετά από εννέα χρόνια σχέσης το ζευγάρι τους άφησε όλους με ανοικτό το στόμα, αποφασίζοντας αντί να παντρευτεί κανονικά, να χωρίσει.