Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σαν τον… μαγνήτη τραβάει τους καυγάδες με τους «αγανακτισμένους» της εκλογικής του περιφέρειας ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ…

Τ. Αντωνακόπουλος. Έχοντας αφήσει πίσω του το πρόσφατο επεισόδιο με οδηγό μοτοσυκλέτας, ο κ. Αντωνακόπουλος θέλησε το βράδυ της Κυριακής να πιει τον καφέ του σε κεντρικό κατάστημα του Πύργου. Μόνο που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Μόλις ο βουλευτής έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, περίπου 50 «αγανακτισμένοι» κινήθηκαν προς το μέρος του. Ο Αντωνακόπουλος άφησε άρον-άρον το τραπέζι που καθόταν στον εξωτερικό χώρου του μαγαζιού και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό για να αποφύγει τα χειρότερα. Αυτή του η κίνηση, ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς οι συγκεντρωμένοι "απέκλεισαν" το καφέ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Τρόικας και των νέων μέτρων. Το συμβάν έληξε λίγη ώρα αργότερα όταν ο Τ. Αντωνακόπουλος απεγκλωβίστηκε χάρη σε δυο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.